< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.2 6 beoordelingen
 • 9 17-12-09

  Marjon

  Ik heb zeer genoten van deze reis, het kamperen maakte dat je op plekken kwam waar je bij een hotelreis nooit komt. Het wildkamperen maakte het voor mij helemaal geweldig. De safaritruck zat werkelijk alles in en de kok verdient absoluut een ster.

 • 9 17-12-09

  Monique

  Prachtige en veelzijdige reis met mooie kampeer overnachtingen. De aanwezigheid van lokale gidsen maakt het ook specialer

 • 9 15-10-09

  Rineke

  Een prachtige reis, veel natuur en soms lange reisdagen. Maar het was een plezier om door dit land te reizen dat zoveel moois te bieden heeft.

 • 9 18-06-09

  Judith

  Het was een zeer geslaagde reis, mede door de goede begeleiding en de samenstelling/grootte van de groep. Je hebt zo wellis dat alles mee zit!

 • 9 18-06-09

  Hanneke

  De reis zat heel goed in elkaar, hotels niet te veel maar mooi verdeeld en mooi primitieve kamping plaatsen. veel dieren gezien, zeehonden roofvogels olifanten luipaard cheetah. Een leuke chauffeur en een goede gids die ons veel Zuid-Afrikaanse woorden heeft geleerd en een goed gevoel voor humor had.

 • 10 18-06-09

  Greet

  Fantastisch mooie reis. Prima, moderne truck en deskundige reisbegeleidster en chauffeur. Beiden Zuid-Afrikaans waardoor een extra toets werd toegevoegd (maaltijden en taal op Zuid-Afrikaanse leest)

Groepsrondreis Namibië

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven