Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

  •  

    Verblijf Dragoman Zuidoost-Afrika - Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe

    Tijdens het traject Zanzibar - Victoria Falls (of visa versa) kampeer je 80% van de overnachtingen en verblijf je 20% van de overnachtingen in accommodaties. De accommodaties variëren van eenvoudig tot redelijk comfortabel met gedeelde sanitaire voorzieningen. Tijdens de kampeerovernachtingen zijn de sanitaire voorzieningen zeer eenvoudig en gedeeld.

Accommodatie algemeen

We kamperen 80% van de reis en we slapen 20% in accommodaties. De voorzieningen op de kampeerplaatsen zijn zeer beperkt.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met de stoere overlandtrucks van Dragoman. Deze trucks zijn gemaakt om van de gebaande paden te reizen. Zo komen we op de mooiste plekken van de wereld. 

  •  

    Dragoman Overlandtruck - Zuid-Amerika, Afrika en Azië

    De overlandtrucks van Dragoman reizen over drie continenten van Noord naar Zuid of van Oost naar West. Ze zijn speciaal gebouwd om van de gebaande paden te rijden. Kampeer- en kookmateriaal zijn aanwezig. De stoelen zijn voorzien van een gordel en zitten hoog zodat je onderweg goed uitzicht hebt. 

Groepsrondreis met Dragoman door Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe

Op overland-avontuur van Zanzibar naar Vic Falls

Dragoman: Zanzibar - Vic Falls
19 dagen vanaf € 2.105
Avontuur-Plus
Naar boven