< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Tanzania Fotoreis

Door de mooiste wildparken van Afrika

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Tanzania

Route daagse groepsrondreis Tanzania Fotoreis

Tijdens deze fotografiereis door Tanzania ligt de nadruk op het speuren naar wild in landschappelijk zeer diverse nationale parken. In een relatief klein gebied in het Noorden, verken je de mooiste wildparken van Afrika. Naast de wereldberoemde Serengeti en de Ngorongorokrater bezoek je tijdens deze reis ook het prachtige Tarangire! Tijdens wandelingen bij Mto wa Mbu en het koffieproject ontmoet je volop de gastvrije bevolking van Tanzania. Deze culturele ontmoetingen maken deze reis erg gevarieerd en kleurrijk.


Wij houden ons aanbod van Fotoreizen graag verfrissend. Omdat de Tanzania Fotoreis een groot succes is gebleken en er nog steeds veel vraag naar is, hebben we besloten deze reis nog een keer aan te bieden. De Tanzania Fotoreis is gepland op 9 februari 2013 en kost rond de € 3450,-. Vertrekdata en prijzen zijn onder voorbehoud.
Heb je belangstelling, schrijf je dan (geheel vrijblijvend) in: stuur een email naar info@sawadee.nl met als onderwerp ‘Tanzania Fotoreis’. We nemen contact met je op zodra we over alle definitieve gegevens beschikken.

Duizenden gnoes en zebra's Met een bezoek aan de Serengeti, het Ngorongoro Reservaat en het Tarangire park zul je het ultieme Afrika ervaren. In deze parken leven miljoenen dieren, waaronder honderdduizenden gnoes, en evenzoveel gazellen en impala’s. Via het unieke vulkaanlandschap rondom Lake Natron reizen we door het minder bezochte noorden van de Serengeti. Deze prachtige rit leidt ons door de grote Rift Vallei; een enorme kloof die door het hele Afrikaanse continent loopt. Met een beetje geluk zie je leeuwen en jachtluipaarden. Bananenplantages en baobabs Mto wa Mbu wordt omgeven door bananenplantages en rijstvelden. In dit dorp is het mogelijk een wandeling te maken, het lokale bananenbier te proeven en te eten bij mensen thuis. De baobab-bomen die verspreid staan door het heuvelachtige Tarangire park zorgen voor een prachtig landschap. In het vruchtbare gebied aan de voet van de Kilimanjaro maak je een prachtige wandeling en zie je hoe koffie wordt verbouwd. De fotoreis in Tanzania wordt begeleid door een ervaren reisbegeleid(st)er / fotograaf.

Groepsrondreis Tanzania Fotoreis

Niet boekbaar

Naar boven