< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Door de mooiste wildparken van Afrika

Karibu! De eindeloze vlakte van de Serengeti. We staan rechtop in de jeep. De stilte is te snijden. Met ingehouden adem bespieden we een groep leeuwen die zich klaarmaakt voor de jacht. Een nietsvermoedende giraf gaat op in de doornige acaciaboom.. En dan actie. De stilte wordt verbroken door een onophoudelijk geklik van onze camera?s. Een zucht ontsnapt als de giraf op elegante wijze weet te ontkomen.Tanzania, land van oneindige wilde overweldigende schoonheid. Hier is ieder onderweg zijn een genot. Iedere hobbel een welkome massage. Het immens stoffige landschap wordt doorbroken door de kleurrijke gewaden van de Masaai. De rijkdom van de natuur met de leegte van de dorpen en de vriendelijkheid van de bevolking. De indrukken van de dag laten we nog eens goed op ons inwerken middels de intens mooie beelden die we met uitzicht op rivieren en landschappen en dierengeluiden op de achtergrond, in de prachtige lodges gezamenlijk bekijken. De oh?s en ah?s van de dag worden nog eens dunnetjes over gedaan.Tanzania is een groot cadeaufestijn. De parken, de accommodaties, de cultuur en ja het is Afrika. Op iedere hoek een verrassing. We grinniken erom en we omarmen de flexibiliteit. Niets kan op tegen de massasprint van gnoes en zebra?s.En als ik na een ontroerend mooie reis vanaf een spierwit zandstrand op Zanzibar mijn ogen laat dwalen over de turkoise oceaan weet ik het zeker: dit is paradijselijk.Tanzania, Zanzibar, ashante sana!

Groepsrondreis Tanzania Fotoreis

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.