< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.9 25 beoordelingen
  • 10 30-09-13

    Ellen

    Een fantastische groepsreis met veel afwisseling,veel mooie ervaringen,zowel bij de bevolking als bij de dieren,waarbij we veel geluk hadden: Leeuwen met welpen,cheeta's en de trek! Goede organisatie,heerlijke maaltijden,goede onderkomens en juiste indeling van reizen en excursies.

  • 9 30-09-13

    Chris

    Goed georganiseerd, en heel afwisselend.Een geweldige nieuwe ervaring voor ons. Een rondreis om nooit te vergeten!

  • 9 30-09-13

    Erzsi

    fantastisch met name door de prima reisbegeleiding

  • 9 30-09-13

    Gerrit

    Goed

  • 9 13-10-12

    Anton

    Mooie reis die in ee notedop je het (h)eerlijke Afrikaanse leven en natuur laat zien

  • 9 13-10-12

    Annemarieke

    Een geweldige reis met goede reisleider, heel veel gezien en geleerd van het land, de dieren en de bevolking door de goede kennis van de chauffeur.

  • 10 13-10-12

    Haye

    De Tanzania Highlights was een fantastische safari-reis. De zeer professionele en vriendelijke gids en reisbegeleider hebben ons naar meer dan de big 5 gebracht: prachtige natuur en dieren van zeer nabij aanschouwd! De accomodaties (tented camps) waren voortreffelijk verzorgd en -verrassend voor mij- het eten was bijzonder smaakvol. De bevolking was aangenaam vrolijk en vriendelijk. Ik had via tv al veel van de mooie natuur gezien, maar ben bijzonder blij dat ik het in deze reis nu van nabij heb mogen beleven. Het was fantastisch!!

  • 9 29-09-12

    Janny

    in oktober deze reis gemaakt en het was fantastisch! Dit is niet te vertellen, dit moet je ervaren. Alles was uitstekend geregeld, goede reisleidster en uitstekende lokale chauffeur die beide zeer veel informatie gaven over alles wat we onderweg tegenkwamen. Prachtige lodges op de meest schitterende plekken. Tanzania op z'n best! Een echte aanrader. Ook zijn er, op de drankjes na, geen bijkomende kosten, eigenlijk is alles bij de prijs inbegrepen en dat is ook erg prettig, je weet waar je aan toe bent.

  • 9 29-09-12

    Hans

    Prachtige reis die volledig aan de verwachtingen voldeed. Door de relatief kleine reisafstanden veel tijd om optimaal van de natuur te genieten. Zeer goede reisbegeleiders.

  • 8 20-10-11

    Janna

    Tanzania werd in deze reis fantastisch weergegeven, vooral tijdens de safari's voelde ik mij zeer bevoorrecht van zeer nabij te mogen aanschouwen de vele soorten wilde dieren.

  • 9 20-10-11

    Agnes

    fantastisch! Prima verzorgd

  • 8 06-01-11

    Bram

    geen 1oo woorden voor nodig: het was een geweldige reis

  • 9 21-10-10

    Hans

    Heel goed

  • 8 21-10-10

    Petra

    Wij hebben al diverse landen bezocht en een x aantal safari's gemaakt maar ons bezoek aan de Serengeti woestijn en de Ngorongoro krater waren fantastisch, veel lodges hadden gigantisch mooie uitzichten. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

  • 9 21-10-10

    Roos

    Prachtige natuurreis met comfortabele accommodaties op hele bijzondere locaties. Gevoel van kamperen met comfort van hotel. Betoverend mooie landschappen, veel wildlife en prachtige vogels gezien. Fietstocht naar Lake Manyara is een aanrader, dan beleef je Tanzania toch anders dan vanuit de jeep. Ook erg leuk om op de koffieplantage je eigen koffie te produceren!

  • 9 02-09-10

    Cees

    Goed, genoten van deze reis.

  • 9 12-08-10

    Rianne

    Ik kijk terug op een hele leuke, plezierige reis. Die ik echt niet had willen missen.

  • 9 12-08-10

    Dick

    eindelijk een reis waar de informatie klopt met de werkelijkheid. De bijkomende kosten worden tot een minimum beperkt. In ons geval betaal je voor 2 personen en niet zoals bij veel organisaties als je weer thuis bent en de rekening opmaakt dat de conclusie is dat je voor 3 personen hebt betaald.

  • 8 17-12-09

    Alet

    Het is een prachtige reis met indrukwekkende wildparken. oog in oog staan met olifanten, zebra's, leeuwen, een jachtluipaard en nog veel meer is overweldigend. Verder een goede indruk gekregen van de cultuur van het land doordat we door lokale gidsen werden rondgeleid en bij de masai op bezoek gingen. Adembenemend en prachtig!

  • 8 17-12-09

    Maryse

    Afwisselende reis, waarin veel ruimte voor mooie safari's met grote kans op het zien van groot wild en bijzondere soorten. Daarbij ook aandacht voor de lokale bevolking: bananenbier drinken, een koffietour van de lokale boeren en genieten van het lokale voedsel. Een paar hoogtepunten: Fietsen tussen de giraffen, kamperen tussen de hyena's en wakker worden met uitzicht op de majestueuze Kilimanjaro. Wat primitievere campingovernachtingen worden prettig afgewisseld met luxere lodges. En daarbij een goede reisbegeleiding! Fantastische reis door Tanzania, die van mij alleen nog iets actiever zou mogen door wat meer lichamelijke inspanning.

Groepsrondreis Tanzania

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.