< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.0 23 beoordelingen
 • 7 25-09-10

  Erik

  Een reis door geweldige natuur parken, die allemaal een eigen diversiteit hebben. De dagen tussen deze parken zijn er om in contact te komen met de lokale bevolking.

 • 8 17-07-10

  Marit

  De reis naar Tanzania is een boeiende afwisselende reis die aan te bevelen is. Naast Safari's maak je ook conact met de mensen die er wonen. De combinatie van luxe in een hotel slapen, kaperen en eenvoudige lodges maakt dat de reis niet heel zwaar is.

 • 9 17-07-10

  Irma

  Van het begin tot het eind een schitterende reis met goede afwisseling tussen natuur en de ontmoetingen met de plaatselijke bevolking.

 • 9 17-07-10

  Frank

  Just a few words are needed: Close to perfect!!!

 • 10 17-07-10

  Gaby

  Dit is een reis om nooit te vergeten. Je geniet van minuut tot minuut zelfs wanneer je 's nachts in je tent ligt. De combinatie natuur en cultuur is fantastisch. Het is niet in woorden uit te drukken wat voor geweldige indrukken je iedere dag mee krijgt. Van de maasai die je welkom heten tot het prachtige uitgestrekte Selous reservaat. En dan de geweldige vlucht naar Zanzibar om daar nog even lekker bij te komen en te genieten van alle fantastische indrukken.

 • 8 23-01-10

  Jeanette

  Deze reis is zoals hij wordt beschreven ruig en ongerept. Het is iedere dag weer een verrassing waar je terecht komt. Heel spannend en soms opwindend. Ook de game drives zijn erg mooi. Met een beetje geluk zie je heel veel. Het enthousiasme van de reisleider en de chauffeurs is geweldig. We hebben echt genoten!!!!!!!!!!!

 • 10 03-10-09

  Anita

  Een onvergetelijke ervaring naar Oost Afrika. Dit was mijn allereerste safari reis en ik was de gelukkige om de Big Five direct te zien. Ook Nicole als reisbegeleidster heeft de reis een extra dimensie gegeven door haar persoonlijkheid en kennis. Ik heb ontzettend genoten en Afrika heeft zeker mijn hart gestolen.

 • 9 03-10-09

  Berry

  Geweldige reis, zeer veel afwisseling, uitstekende mix van kamperen/activiteit en rust/strand etc. Met name in Tarangire/Serengeti geweldig goed team op de safaritruck

 • 8 03-10-09

  Jan

  Een veelzijdige reis, met een vol programma maar toch een aantal rustmomenten.

 • 9 03-10-09

  Klaasje

  Tanzania avontuurlijk laat je kennismaken met een prachtig land met een vriendelijke bevolking. Van de safari's op de vlakten van de Serengeti tot de stranden van Zanzibar, het is éen groot avontuur!

 • 8 03-10-09

  May

  Een reis die voldeed aan onze verwachtingen. Veel gezien qua dieren in de verschillende parken. Gezellige groep in een goeie samenstelling. Ook kans om lekker te relaxen in de meer luxere accomodaties zoals Arusha, Dar es Salaam en Zanzibar.

 • 8 26-09-09

  Maria

  Deze reis was mijn eerste ervaring met 't echte Afrika zoals onze reisleider vertelde.''t zien van de wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving in combinatie met 't avontuurlijke rondreizen en daardoor in contact komen met de plaatselijke bevolking was geweldig "t zien ruiken en proeven maakte de reis compleet voor mij

 • 8 26-09-09

  Maria

  Tanzania avontuurlijk is een hele complete en geweldig mooie reis. Zowel de natuur als de dieren. De Big Five is in een woord geweldig. Een must om zelf te ervaren. Je ziet dingen die in werkelijkheid nog veel indrukwekkender zijn als op tv. Organisatie is perfect.

 • 9 05-09-09

  Annemarie

  Mede dankzij de goede reisleider (kennis van het land en de taal en zeker ook haar enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid) was het een heel diverse reis. Niet alleen de wildparken, maar ook veel ontmoetingen met de Tanzanianen zelf waren superleuk. De 2 dominante personen hebben toch wel een mindere invloed gehad op de reis, maar dat hoort er ook gewoon bij en accepteer ik als een deel van de 'zwaarte van de reis' ;-)

 • 9 05-09-09

  Sonja

  Avontuurlijke en afwisselende reis, veel wild te zien en mgelijkheden om contact met de plaatselijke bevolking te maken.

 • 10 01-08-09

  Mirna

  De eerste week doorgebracht in onze prachtige stoere truck, waar we geweldig uitzicht hadden op de droge vlaktes met alle imposante dieren. Een paar mooie wandelingen gemaakt, onder andere in Selous waar we vooral veel dieren hebben zien rennen. Rennende giraffen, zebra's, impala's en nijlpaarden....prachtig.

 • 10 01-08-09

  Gerda

  Geweldige reis, prachtige beesten. Een beetje een raar rustmoment in Dar es Salaam, op 3/4 van de reis. Fantastische parken in geweest met als topper toch wel Selous, een park waar bijna niemand naar toe gaat.

 • 9 01-08-09

  Evelien

  Wat een indrukwekkend land is Tanzania. Heel veel verschillende landschappen, dieren en mensen gezien en ontmoet. Meer dan we vooaf hadden kunnen indenken. Een ontzettend leuke sfeer met een gezellige groep en een leuke reisleider. Een fantastische reis om nooit te vergeten.

 • 10 18-07-09

  Ingrid

  De Tanzania Avontuurlijke reis doet haar naam volledig eer aan.Heel veel afwisseling in het reisprogramma.Soms afzien vanwege primitieve omstandigheden. Dit alles wordt echter volledig gecompenseerd door de fantastisch mooie plekken waar je komt! Een aanrader voor iedereen die van avontuur houdt!

 • 10 04-07-09

  Anke

  een avontuurlijke reis, van begin tot einde. Prachtige nationaal parken, veel contact met de bevolking. het kamperen in de wildparken een ware belevenis: zebra's, buffels, impala's zie je overdag in de buurt en s'nachts hoor je het ene moment niets en dan weer wat diergeluiden ver of dichtbij. Ontbijten en dineren rond een kampvuur, prachtige sterrenhemel. De dieren bleven ons verrassen, zelf tot het moment dat we naar zanzibar vlogen. op selousairport namne apen, giraffen, olifanten, parelhoede

Groepsrondreis Tanzania en Zanzibar Totaal

Niet boekbaar

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

 • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
 • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
 • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen