Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 23 beoordelingen
  • 8 12-10-19

    Lolke

    Wat een schitterende reis en dan vooral de beklimming van de Kilimanjaro, alles goed georganiseerd en eenmaal op de top is een fenomenale belevenis.

  • 9 12-10-19

    Ellen

    Een goed georganiseerde reis, goede gidsen en een goede mix van inspanning en ontspanning.

  • 8 12-10-19

    Mary

    Zware maar prachtige reis gehad. Door zeer slecht weer tijdens de beklimming van de Kilimanjaro hebben we genoten van de warmte tijdens de safari's. Prachtige parken gezien, voor het Tangire NP was indrukwekkend met zeer veel verschillende dieren. Reisbegeleiders en gidsen waren top.

  • 8 12-10-19

    Ineke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-10-19

    Hilde

    Een fantastische, afwisselende reis. Beklimming van de Kili is echt een uitdaging, vooral omdat wij de eerste 5 dagen in de regen hebben gelopen. De week daarna begon de vakantie, met een aantal mooie safari's, met een heerlijke afsluiting op Zanzibar

  • 8 12-10-19

    Remco

    Het beklimmen van de Kilimanjaro is een ervaring om nooit te vergeten. Tanzania is een fantastisch land. We hebben wel wat pech gehad met het weer, maar dat mocht de pret niet drukken.

  • 8 12-10-19

    Rommy

    De reis was zwaar, mede door vijf dagen regen en slaapgebrek tijdens de Kilimanjaro trekking. Maar de laatste dag door de sneeuw maakte het de moeite waard met schitterende uitzichten over de gletsjer en een gevoel van euforie dat je de top gehaald hebt. De tweede week laat een totaal ander beeld van Afrika zien. Het blijft fantastisch leuk om dieren in het wild in Afrika te zien.

  • 8 12-10-19

    Gerwin

    Prima combinatie van de uitdagende beklimming van de Kilimanjaro en mooie safari’s in de wildparken.

  • 9 11-09-13

    Marcel

    Avontuurlijk en fysiek soms zwaar maar dat wist ik van te voren. Het was een geweldige rondreis

  • 8 11-09-13

    Jos

    prachtige groepsreis, in feite drie vakanties in een!

  • 6 11-09-13

    Els

    deze rondreis is erg tegengevallen doordat ik door de verhalen van anderen heb gehoord dat het ook anders kan zijn als je een goede reisleider heb.

  • 7 11-09-13

    Margreet

    Super groepsreis, Kili beklimmen is echt top, ook de combi van 3 activiteiten: gamedrives, klimmen en chillen maakt het zeer afwisselend. Zou van mij een 9 krijgen ware het niet dat de slechte reisbegeleider alle individuele vrijheid de grond in boorde en de onkundige gids tijdens de gamedrives ons voornamelijk lege woestijnvlakte liet zien waardoor we de mooie plaatjes van leeuwen de misliepen...

  • 9 19-09-11

    Dirk

    Het is een zeer afwisselende en goed uitgebalanceerde reis. Naast cultuur, natuur zit er een duidelijk sportief element in en de afsluiting op Zanzibar zorgt voor een heerlijk ontspannen einde van deze mooie reis.

  • 9 18-07-11

    Jeannette

    De top bereiken van de Kilimanjaro via de Machameroute was het gestelde doel van de reis. Als ik dan toch naar Tanzania ga, zoek ik ook naar safarimogelijkheden. Deze combinatie bood Sawadee. De gevarieerdheid van wandel-, fiets-, jeep- en trucksafari was uitstekend. De beklimming van de Kilimanjaro was uniek, maar uitputtend. De boost van het bereiken van de summit met een prachtige zonsopgang was geweldig.De afdaling was zwaar, vooral voor mijn tenen. De Blue Safari was prima georganiseerd. Een mooie onderwaterwereld en een uitstekende lunch. Helaas ook regen op Zanzibar, maar een schitterend en romantisch hotel.

  • 8 20-09-10

    Stefan

    Door de combinatie van de safari's, de beklimming van de Kilimanjaro en de afsluiting op Zanzibar, een zeer gevarieerde en uitgebelanceerde reis. De accomodaties waren goed tot uitstekend en de reisbegeleiding fantastisch. Een absolute aanrader.

  • 9 20-09-10

    Cor

    een mooie en goed opgebouwde reis. zou alleen misschien een optie open moeten laten voor nog een dag acclimatisatie op de Kili want de eerste drie dagen wordt er wel erg veel gestegen.

  • 9 20-09-10

    Dajanne

    We hebben echt een super reis gehad, alles was super met als hoogtepunt de klim naar de top echt geweldig en wateen goed team van gidsen, dragers en onze groep bij elkaar was, , daarom hebben het 14 van de 15 gehaald, toppie, verder ook prachtig, goede opbouw van de reis met als eind zanzibar, als toefje op de taart, super

  • 9 20-09-10

    Erik

    Een ware belevenis!

  • 10 20-09-10

    Astrid

    Just a perfect trip and combination of safari, walking and relaxing. Top trip. I also liked that Sawadee had put in one extra day for acclimatisation for Kilimanjaro. Perfect.

  • 10 20-09-10

    Henri

    Een fantastische reis, echt vakantie! In de eerste week wen je aan Afrika en geniet je van de natuur in de wildparken. In de tweede week ga je de Kili op en af en dat is echt een uitdaging, waarna je van je welverdiende rust geniet op Zanzibar. Deze reis is een prima combinatie van inspanning en ontspanning, (zeer) primitieve reisomstandigheden en (nodige) luxe! Een aanrader.

Groepsrondreis Tanzania - Kilimanjaro

Sneeuw op de evenaar

image
16 dagen vanaf € 4.239
Avontuur-Plus
Naar boven