Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

image

Frank Reisbegeleider Uganda

Frank Wataka Muloosi is a Ugandan. He lives in Kampala with his family and has been working as a tour guide for over ten years. He has been to all the national parks in Uganda. Frank has also been trained and examined as a tour guide by the Uganda Safari Guides Association and is a registered member of the association. Frank knows a lot about animals, birds and loves being in nature. He loves bird watching as a hobby. Frank has also been to Holland before, he speaks some Dutch and he has a passion to learn languages. What makes Uganda special to Frank is the people in Uganda. It's not only about seeing animals and nature but also interacting with the local people

Op ontdekkingsreis naar het groene hart van Afrika

'Uganda is een van de beste plekken om Afrika te leren kennen'. Dat is mijn antwoord wanneer mensen mij vragen waar in Oost-Afrika te beginnen. Ik begeleid er al 8 jaar reizen en ben trots op mijn land.Vanwege de ligging op een hoogte tussen de 900 en 1500 meter boven zeeniveau is het weer er het hele jaar simpelweg heerlijk. Zelfs tijdens het regenseizoen laat de zon zich dagelijks zien, en zie je het land op zijn mooist. Ugandezen zijn erg aardig en op de achtergrond is altijd de muziek aanwezig die ons dag en nacht met de meest wonderlijke ritmes vergezelt.In Uganda leeft de helft van de nog levende berggorilla's, maar ook vind je er een groot aantal chimpansees, bavianen, Bluemonkeys en roodstaart apen. Naast deze primaten neem ik je ook mee op zoektocht naar leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen en buffels, die allemaal in onze nationale parken leven.Mijn mooiste reiservaring was tijdens een bezoek aan de berggorilla's waarbij een van de belangrijkste mannetjes, Mwirima, mij en de groep de hele dag entertainde door verstoppertje te spelen met de kleine babygorilla's.Uganda wacht op je, en je zult er zeker genieten!

Groepsrondreis Uganda

Door het groene hart van Afrika

image
21 dagen vanaf € 3.289
Naar boven
 

Op reis in het najaar
Boek nu jouw reis

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we binnenkort toch echt weer kunnen gaan genieten van al het moois buiten onze landsgrenzen. Alvast verzekerd zijn van een plekje deze herfst? Bekijk dan nu ons aanbod herfstreizen en laat je inspireren!