< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 303 beoordelingen
  • 8 06-11-19

    Richard

    Mooie natuurreis met een beetje cultuur. Super fijne vakantie gehad. Goede reisbegeleiding en bekwame chauffeurs.

  • 9 06-11-19

    Carola

    Uganda is zo bijzonder. Hele vriendelijke mensen. prachtige bijna on -afrikaans groene natuur. Erg veel natuur en fijn klein schalig contact met de locals maken dit tot een van de mooiste reizen die ik ooit heb gemaakt door een Afrikaans land.

  • 10 06-11-19

    Rita

    Oeganda Wat een prachtige georganiseerde reis door Sawadee, Celine de reisleidster was adequaat en gezellig, de chauffeurs heel zorgvuldig en het waren veilige rijders. Heerlijk. Oeganda is zo ontzettend mooi, hoge bergen, prachtige meren, mooie watervallen, best pittige wandelingen, heel veel groen en natuurlijk de oneindige vlaktes met heel veel wilde dieren. Zoveel olifanten bij elkaar zag ik nergens, zo indrukwekkend, heel veel giraffes en natuurlijk de chimpansees waardoor ik tot tranen toe geroerd was, de berggorilla's met hun baby's die allerlei capriolen uithaalden, verrassend en indrukwekkend. De prachtige mensen met hun brede lach en hun tevredenheid met niks, daar kunnen we een voorbeeld aan nemen.

  • 9 06-11-19

    Anniek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-11-19

    Olga

    Mooie afwisselende reis door prachtig Uganda, heel goede (lokale) reisbegeleiding, leuke accomodaties, ervaren chauffeurs

  • 9 06-11-19

    Cees

    Persoonlijk vond ik het een voordeel dat Céline regelmatig informeerde hoe wij de reis ervaarden. De reis was goed in elkaar gezet en ik heb genoten.

  • 9 06-11-19

    Esther

    Een hele mooie reis gemaakt, genoten van de mooie natuur en veel verschillende dieren gezien.

  • 9 06-11-19

    Rolf

    Wat een hoogtepunten op deze reis te veel om op te noemen.Ook zeer goed ingedeeld je krijgt niet meteen alle dieren te zien en de accommodaties waren super.Onze reisleidser Celine was top net als de 3 chauffeurs al met al een reis om nooit te vergeten.

  • 9 06-11-19

    Rob

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-10-19

    Annick

    Oeganda is een prachtig land en is meer dan enkel de gorillas. Alle tinten groen passeren je alsook alle kleuren modder. Er zijn genoeg beesten om je te verrassen en ondervindt een beetje hoe het is om koning of paus te zien. Zwaaien en nog eens zwaaien naar alle kindertjes.

  • 9 16-10-19

    Pieter

    Een mooi programma met een fantastische reis door het groene Uganda. Gedurende de best wel pittige reisdagen over de zo bekende rode Afrikaanse wegen beleef je dit land met volle teugen. De diversiteit van de natuur ( prachtige parken met watervallen, vulkanen en enorme hoeveelheden wilde dieren). De bezoeken aan dorpen en kleine steden waar enthousiaste kinderen indruk maakten ondanks de armoede waarin leeft. Bezoeken aan een school en een hospitaal toonden de (kleine) vooruitgang van educatie en de medische zorg. De geplande en ongeplande activiteiten ( hiking naar watervallen, gorilla's trekking en fietstochten ) waren welkome afwisselingen. De regenbuien deerden ons niet , het plezier werd alleen maar groter. Weliswaar was het warme weer op z'n tijd zeer welkom . De accomodaties waren prima m.u.v. de 1e tent overnachting die weinig toevoegde. Een overweging om het bezoek aan Ssese eilanden te vervangen voor een verblijf op het vaste land kan ongemakkelijke en te lange reizen voorkomen. Pinnen blijkt makkelijker dan aangegeven met max. Euro 250,- per keer. Onze lokale reisbegeleider was een voorrecht om te beleven. Vrolijk, inventief en medewerkend . De chauffeurs verdienen een grote pluim voor hun manier van rijden en omgang. Veilig thuis is ( terecht) hun uitgangspunt.Uganda is het dubbel en dwars waard te bezoeken en staat in relatie tot andere reizen in m.n. Afrika als nr. 1 op onze reislijst.

  • 9 16-10-19

    Hanneke

    Oeganda indrukwekkend mooi , groen, de safari,s, maar ook de ontmoeting met de lokale bevolking, zwaaiende kindjes jambo. Fantastische chauffeurs over onverharde hobbelwegen. Prima accomodaties, vriendelijke bevolking, lokale reisleider Frank.

  • 10 16-10-19

    Gemma

    Programma zat perfect in elkaar. Super afwisselend, die eerste week dat je de bevolking ontmoette heeft geen andere organisatie in zijn program

  • 8 16-10-19

    Sandra

    Het was echt een prachtige reis had van tevoren het niet zo ingeschat !! Oeganda is een land met hele mooie, afwisselende natuur en hele vriendelijke mensen. Alles was zeer goed geregeld door Sawadee en onze reisleider frank.

  • 9 16-10-19

    Sonja

    Terecht de groene parel van Afrika genoemd. Een prachtig land met een arme maar vriendelijke bevolking, veel leuke kinderen en veel diersoorten.

  • 9 16-10-19

    Albert

    Een prachtige veelzijdige reis door een groen land. Een uitstekende reisbegeleiding.

  • 9 16-10-19

    Joke

    Een fantastische reis door een facinerend en veelzijdig land met een prachtige gevarieerde natuur, veel dieren en lieve mensen. Een aanrader.

  • 9 16-10-19

    Joop

    De reis voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Erg veel wild gezien en leuke ontmoetingen met de lokale bevolking

  • 9 18-09-19

    Bas

    Prachtige rondreis door een schitterende groene wereld. Watervallen, meren, bergen, oerwouden en savannes, in Oeganda kun je alles vinden. Afwisselende activiteiten en genoeg ruimte om ook actief te zijn naast het spotten van dieren (waaronder de berggorilla). Door de vaak slechte wegen zijn de reisdagen wel pittig. Uitstekende lokale begeleiding.

  • 9 18-09-19

    Leonie

    Fantastische reis gehad. Erg leuke chauffeurs en reisleider. Veel over het land, mensen, cultuur en de dieren te weren gekomen. Reis is erg divers!

Groepsrondreis Uganda

Door het groene hart van Afrika

image
21 dagen vanaf € 3.389
Naar boven