< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 45 beoordelingen
 • 9 31-01-12

  Margriet

  Deze 16 daagse reis naar Zuid Afrika was geweldig! Krugerpark en Hluhluwe wil je echt niet missen, prachtige parken en zo veel wildlife! Het contact met de locale bevolking, de prachtige overnachtingslocaties en het heerlijke weer geven je echt het ultieme vakantiegevoel!

 • 9 27-10-11

  Jan-Willem

  Uitgebalanceerde tour tussen natuur en cultuur. De beleving heeft zeker diepgang mede door de professionele (lokale) reisleiding en de mogelijkheid voor individuele invulling.

 • 9 27-10-11

  Joke

  Wat heb ik intens genoten van deze reis! Een reis vol avontuur en ervaringen om nooit meer te vergeten. Een leuke groep mensen bij elkaar die allemaal als doel hadden om er iets leuks van te maken. Ook al ging ik alleen op reis, ik heb me nooit alleen of een buitenstaander gevoeld. De safaritochten hebben diepe indruk op mij gemaakt. De wilde dieren van heel dichtbij zien is echt een enorme belevenis. Ook de bezoeken aan de bevolking waren heel speciaal. Heel bezoek was het bezoek aan de plaatselijke school, waar we als groep een donatie hebben gedaan en vooral heel veel lol hebben gemaakt met de kinderen. De Zuid-Afrikaanse vrouwen stralen zoveel vrolijkheid en vriendelijkheid uit en kunnen prachtig zingen. Hun zang raakt je tot in je ziel. Wat een power hebben deze vrouwen! De overnachtingen op Swaziland waren buitengewoon spannend. We hebben intens gelachen om 's avonds de weg te vinden in het hutje en de koffers mbv een zaklantaarn. Echt, deze reis heeft mij enorm verrijkt. Dank jullie wel.

 • 8 27-10-11

  George

  Goed gepland en als Belgen voelden wij ons welkom in de groep.

 • 8 27-10-11

  Olga

  Het is een mooie afwisselende reis.veel indrukken van natuur en cultuur. Door de lokale reisleider Jorrie kom je veel te weten over de Zuid-Afrikaanse gewoontes en gebruiken. De reisafstanden per dag waren veel. Niet elke dag was een reisdag maar er zijn veel kilometers gereden in 16 dagen. Verder zijn de maaltijden niet inbegrepen om zo keuze te hebben waar je wilt eten maar doorgaans was er geen keuze in maaltijd noch restaurant. Dan moest ieder de volgende ochtend voor zichzelf gaan afrekenen. Dat kan handiger. Maar de reis was de moeite waard.

 • 6 28-07-11

  Repel

  klopt redelijk met de brochure. Houdt rekening met regelmatig zelf boodschappen doen en zorg voor voldoende ZAF ran. Het eten wat ook allemaal zelf betaald dient te worden loopt aardig in de papieren. Accommodaties hebben over het algemeen weing met Afrika te maken en hebben soms een Djoser gehalte. Perfecte reisleider en chauffeur

 • 9 28-07-11

  Marjo

  Een schitterende reis. Heel divers. Van cultuur tot safari's. Gegarandeerd de mooiste dieren in het wild. Reizen in een kleine groep. Houdt er wel rekening mee dat je meer geld kwijt bent aan de excursies die overigens wel heel erg de moeite waard zijn!

 • 8 28-07-11

  Tanja

  Een mooie, korte reis naar prachtige natuurgebieden. In vergelijking met andere Safarireizen is dit een zeer luxe. Jammer dat er een aantal lange busdagen in zaten. Wij hadden het geluk dat we na een avondmaaltijd in Swaziland werden getrakteerd op een spontaan onstaan optreden van een zang/dansgroep.

 • 8 28-07-11

  Merijn

  Luxe reis met veel kans om prachtige dieren en landschappen te zien. Contact met de lokale bevolking is minder frequent, maar daarom niet minder leuk. Wees wel bedacht op de af en toe lange reisdagen.

 • 8 18-11-10

  Julie

  Mooie, wat luxe reis. Prachtig land, vriendelijke mensen, geweldige parken en heel lekker eten.

 • 8 18-11-10

  Rienus

  Prachtige reis waarin je veel natuur ziet . Het "grote Blijdorp" heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ook de excursies bij Kaapstad zijn de moeite waard.

 • 8 18-11-10

  Janneke

  Een heerlijke reis om dieren te spotten, mooie parken te bezoeken, heerlijk te eten en een indruk te krijgen van een land die er na veel historisch leed weer bovenop krabbeld! Ook het bezoek aan Swaziland is zeker de moeite waard. Wat de reis compleet maakt is de afsluiter in Kaapstad.

 • 8 18-11-10

  Dirk

  Goede, mooie reis door fraaie wildparken (niet alleen kruger) en leuke afsluiting kaapstad en omgeving. Redelijke prijs. Hier en daar kunnen nog puntjes op de i gezet worden door Sawadee. Locale gids was top, die maakte de reis!

 • 7 18-11-10

  Hans

  Economisch korte en goed samengestelde "wild" parken reis naar oostelijk Zuid-Afrika en Swaziland met bezoeken aan 5 - 6 nationale en regionale parken met veel grootwild en vogels. Door interne vlucht geen grote autoritten. Tevens gelegenheid om Kaapstad en omgeving te beleven met zijn VOC geschiedenis.

 • 8 18-11-10

  Wil

  Gevarieerde reis met een prachtige natuur. Veel mogelijkheden om eigen " Trails" te lopen in parken waar de BIG 5 niet loopt, maar waar je oog in oog heel onverwachts staat tegenover prachtige zebras, impala's of ander wild. Weinig contact met de lokale bevolking maar ja, daarom kies je ook een natuur-reis!

 • 8 14-10-10

  Tini

  Goede reis.

 • 8 14-10-10

  Joop

  Goede reis. Twee opmwerkingen. Waarom was de reisleider niet geinformeerd over de aparte aankomst van 2 medereizigers. Dat had een uur lang wacht en zoektijd gescheeld in Johannesburg

 • 9 14-10-10

  Esther

  Het was een afwisselende, boeiende reis, met een geweldige lokale reisleider. We hebben veel gezien en gedaan, en ook echt kennisgemaakt met de cultuur en achtergrond van het Zuid-Afrika.

 • 6 07-10-10

  André

  Mooie reis met over het algemeen hele goede accomodaties. Alleen die info van jullie.... Echt een topper van een reisleider.

 • 9 07-10-10

  Floor

  Fantastische reis, veel gezien, veel beleefd....en ik wil nog meer, en nog langer! Het was een prachtige reis, leuk gezelschap, geweldige reisleider en goed georganiseerd.

Groepsrondreis Zuid-Afrika - kampeerreis

Niet boekbaar

Naar boven