< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 145 beoordelingen
 • 10 01-11-18

  Emile

  Prima geregeld, uitstekende accommodaties en niet te vergeten een unieke reisbegeleider, die ontzettend veel voor de groep deed. Niets was te veel.

 • 9 01-11-18

  Anouk

  Waanzinnig mooie reis voor mij 1e kennismaking met zuid Afrika & sawadee ,met kleine gezellige groep (10 personen)& plaatselijke gids Riaan die ons naar plekjes heeft gebracht die je zelf nooit gevonden zou hebben, zeker voor herhaling vatbaar

 • 9 01-11-18

  Marjan

  Prachtige, afwisselende reis. Enthousiaste reisbegeleider die trots is op z’n land en ons veel moois heeft laten zien.

 • 8 01-11-18

  Marja

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 01-11-18

  Niek

  heerlijk relaxte reis met fantastische begeleiding

 • 8 01-11-18

  Marcel

  Het was geweldige reis met een fantastische reisleider. Wel te grote verschillen in reisafstanden. Locatie in Kaapstad iets te ver van het Centrum.

 • 9 15-01-18

  Emma

  De reisleider was super! De accomodaties waren ook heel mooi. Twee dagen verblijf in nieu bedesta was alleen te veel van het goede, misschien voor de volgende keer 1 nacht verblijven.

 • 7 15-01-18

  Anoniem

  Afwisseld landschap, heerlijke wijn en spijs.

 • 8 15-01-18

  Jeroen

  We stonden onder leiding van een zeer ervaren en leuke reisleider Paul Els en eveneens een leuke spontane chauffeur Lincoln die ons de tuinroute lieten zien. Een mooie reis met veel afwisseling. Omdat de eerste dag de Tafelberg vrij was, besloot Paul om deze direct te pakken, omdat aan het einde van de reis wellicht niet mogelijk was. Een goede beslissing, hierdoor was op het einde van de reis ook de mogelijkheid om Kaapstad zelf te verkennen. Wijnboerderij viel iets tegen, geen eigen druiven en het proces was ook niet zichtbaar. We hielden de borrel niet in de wijnkelder maar bij een afgraving. De twee nachten op de boerderij bij Graaf Reinet was wat lang, omdat niet weinig anders te doen is.

 • 8 15-01-18

  Door

  Afwisselende reis door de tuinroute Mede door de fantastische begeleiding van onze reisleider Paul en chauffeur Lincoln een mooie reis geworden. Veel extra opties aangereikt. Leipzig was een mooie plek , wijnproeverij prima maar heeft geen eigen druiven, route door (lege) wijnkelder en wijnvelden stelt niet veel voor. Er zijn duidelijk betere opties in de omgeving. Twee overnachtingen bij New Bethesda is een dag te lang. Niet vanwege de accommodatie , maar weinig te beleven in de omgeving. Fijner was een dag langer in Kaapstad geweest. Over het algemeen mooie accommodaties op mooie plekken.

 • 9 24-05-17

  Mischa

  De reisbegeleider was erg prettig. We voelden ons veilig tijdens de rondreis. Het was allemaal goed georganiseerd. We hebben veel gezien.

 • 9 24-05-17

  Sabrina

  Goed georganiseerde rondreis leuke excursies leuke en gezellige reisleider Jakes en busschauffeur Martin. Fijne bus om mee rond te reizen en fijn dat ze heel veel water voor ons hadden in geslagen :) we hebben mooie locaties gezien en mooie hotels. Jock sabie lodge was het minst fijne hotel wij kregen samen een kamer met een twijfelaartje dit was niet fijn. Eten was hier ook niet goed en bar ging vroeg dicht liever optie buiten de deur willen hebben. Lugo sun was ook een top hotel ons prima vermaakt alleen snel wifi op moet je bijbetalen. Mont aux sources resort was echt het mooiste hotel met prachtig uitzicht onze kamer op de bergen.

 • 8 24-05-17

  Rob

  Goede hotels en comfortabele bus. Opvallend actieve reisleider die er alles aan doet het je naar de zin te maken. In het programma stonden bezoeken aan wildparken centraal wat ten koste ging van beleving van het stadsleven. Een halve dag in de grote stad (sightseeing per bus en korte wandeling) is karig.

 • 9 24-05-17

  Yvonne

  Fantastische rondreis! Goed opgebouwd, veel verschillende landschappen, mooie hotelkamers, leuke en enthousiaste reisleider, gezellige groep en fijne bus. Mooi, indrukwekkend, onvergetelijk :)

 • 8 24-05-17

  Mandy

  Het was een geweldige reis. De ervaring, de gezelligheid en de wake up calls..

 • 9 24-05-17

  Casper

  Leuke reisleider, goeie chauffeur, fijne hotels, veel gezien, goed schema, directe vlucht was top, goeie groepsgrootte (17 man)

 • 9 24-05-17

  Anoniem

  Informatie die ik voor de reis gekregen heb was goed en duidelijk. Fijn was de dagvlucht en de korte transfer naar het hotel. De indeling van de reis was prima en het gaf rust omdat je overal 2 nachten verbleef. Accommodaties waren op één na prima (Jock Sabie Lodge, heeft wel opknapbeurt nodig). Goede bus en een heel goede chauffeur. Reisbegeleider was zorgzaam en luisterde goed naar de vragen en opmerkingen en handelde hier vervolgens naar.

 • 8 24-05-17

  Joella

  Relatief korte rondreis die langs alle highlights gaat, gevarieërd maar met nadruk op safari (mogelijkheden). Mooie hotels, prima reistijden per dag.

 • 8 22-02-17

  Claudine

  Mooie rondreis, veel gezien in een korte periode.

 • 8 22-02-17

  Carin

  Prachtige rondreis maar te kort, had graag iets meer van Swaziland gezien. Krugerpark was geweldig, heel veel dieren gezien. Kubu Safari Lodge was prachtig. Ook de Drakensbergen waren schitterend, ook daar was het verblijf te kort. Overnachtingen tijdens de reis zeer goed. paar lange reisdagen, reis een paar dagen verlengen.

Groepsrondreis Zuid-Afrika - Tuinroute Pop-up

Niet boekbaar

Naar boven