< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Mlilwane Rest Camp - Swaziland

  • image image
   eigen badkamer

  Bij het Mlilwane Reservaat torenen hoge inheemse bomen uit boven het kamp. De grote vijver is de thuisbasis van nijlpaarden, krokodillen en diverse watervogels. Het kamp is rustig en ontspannen, waar wrattenzwijnen, impala’s en kudu’s rustig rondlopen. Vanaf het kamp zijn er zowel korte- als lange wandelingen mogelijk, op zoek naar klein wild. Ook kun je hier fietsen of paardrijden. Je slaapt in je eigen beehive: een grote rieten hut in de vorm van een bijenkorf, voorzien van ventilator, bedden en aangebouwde badkamer. Er is een restaurant waar in de ochtend en avond buffet klaar staat met Afrikaanse specialiteiten.

 •  

  The Estuary - St.Lucia

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  The Estuary is gelegen in het centrum van St.Lucia. Deze accommodatie biedt ruime kamers met een zithoek en airconditioning. Daarnaast beschikt het hotel over een tuin met een zwembad waar je heerlijk een frisse duik in kunt nemen.
 •  

  Huijs Haerlem Guest House - verlengingshotel - Kaapstad

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Als je je reis in Kaapstad verlengt, slaap je in dit prachtige Guest House in See Point, aan de voet van Seinheuvel op korte afstand van zowel de Waterfront als de Atlantische kust. Dit kleinschalige Guest House heeft een tropische tuin met zwembad en zeer comfortabele kamers.

Accommodatie algemeen

Voor de overnachtingen hebben we gekozen voor een mix van hotels, guesthouses en bungalows/chalets, waar mogelijk met eigen voorzieningen. Je hebt de beschikking over eigen sanitaire voorzieningen, behalve in Mlilwane (Swaziland).
Er zijn geen klamboes in de hotels aanwezig.
Een éénpersoonkamer is niet mogelijk in Swaziland.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Een éénpersoonkamer niet mogelijk in Swaziland (Mlilwane). Op andere plekken is het niet altijd mogelijk, maar als er geen éénpersoonskamer meer beschikbaar is, nemen we contact met je op.

 Vervoer ter plaatse

We hebben de gehele reis de beschikking over een eigen bus. Over het algemeen is het wegennet in Zuid-Afrika zeer goed, grote afstanden kunnen we in afzienbare tijd afleggen. De gamedrives in het Kruger Nationaal Park zullen ook gedaan worden met onze eigen bus, met uitzondering van de optionele nachtelijke gamedrives.

Groepsrondreis Wie is de Mol-reis Zuid-Afrika

Niet boekbaar

Naar boven