< Terug naar resultaten

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 2

  Salaam Baalak Trust tour

  Op dag 2 kun je In de morgen optioneel een stadswandeling maken door de wijk Paharganj en het New Delhi treinstation. Deze wandeling wordt uitgevoerd door het Salaam Baalak fonds, een non-profit organisatie die zich inzet om kinderen uit de sloppenwijken van Delhi een eerlijke kans op educatie te geven. Niemand kent de straten van deze wijken beter dan de jongeren die hier opgegroeid zijn; tijdens de 2 uur durende wandeling neem je een kijkje nemen in hun wereld. Onderweg vertellen zij op inspirerende wijze hun indrukwekkende levensverhaal van het leven op straat. De opbrengst van onze deelname gaat volledig naar het Salaam Baalak fonds. Er kunnen maximaal 10 personen mee; bij grotere deelname wordt de groep opgesplists; er mogen tijdens de tour geen foto's worden gemaakt. De prijs is inclusief vervoer naar/van het station.

Verlengingspakketten

 • +

  2-daagse verlenging Taj Mahal

  Dag 14 naar Agra
  Na aankomst op de luchthaven van Delhi neem je afscheid van de groep. Je wordt afgehaald van de luchthaven met privé auto door eigen chauffeur en word naar je hotel in Agra gebracht. De rit duurt ongeveer 4 uur. Het hotel waar je de komende twee nachten verblijft ligt centraal gelegen op loopafstand van de Taj Mahal. Er is een zwembad.

  Dag 15 Bezoek Taj Mahal - Rode Fort

  Vandaag kun je één van de zeven wereldwonderen bezoeken, de Taj Mahal! Dit prachtige marmeren mausoleum werd tussen 1631 en 1653 door Shah Jahan gebouwd, hij was destijds de vorst van Agra. Hij liet de Taj Mahal bouwen ter nagedachtenis aan zijn vrouw Mumtaz, zij stierf op het kraambed. Mocht je tijd over hebben dan is het ook zeker de moeite waard om het Rode Fort te bezoeken. De omvang van dit fort is bijna 2.5 km en binnen de 20 meter hoge muren bevind zich een kleine stad met moskeen, kamers en tuinen. Je kunt vandaag gebruik maken van een lokale gids.

  Dag 16 naar Delhi en transfer naar de luchthaven

  Vandaag reis je in de middag weer met privé transport terug naar Delhi. Onderweg maak je nog een stop bij Fatehpur Sikri, de voormalige hoofdstad van de Moghulvorst Akbar. Tussen 1570 en 1586 was dit de tijdelijke hoofdstad van de vorst van Akbar. Terug in Delhi heb je nog de mogelijkheid om de dineren en word je aansluitend naar de luchthaven gebracht voor je vlucht terug naar Amsterdam.

  Dag 17 Vlucht naar Amsterdam

  Voor gegevens over de vlucht verwijzen we je naar het vluchtschema.

  Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Tijdens de verlenging gaat de reisbegeleider niet mee. Indien je alleen reist is het niet mogelijk het verlengingspakket op indeling te boeken, maar geldt een eenpersoonskamertoeslag (selecteer dan het verlengingspakket gebaseerd op 1 persoon. Aan het boeken van een verlengingspakket zijn extra kosten verbonden. Als je de verlenging direct bij boeking bij ons aanvraagt bedragen deze € 50 per persoon (tot een maximum van € 100 per factuur). Indien er geen vlucht beschikbaar is of enkel tegen meerprijs kan worden geleverd, nemen we telefonisch contact met je op. Je kunt dan zelf beslissen of je hiermee akkoord gaat.

 • 14

  naar Agra

 • 15

  Taj Mahal - Rode Fort

 • 16

  naar Delhi

 • 17

  vlucht naar Amsterdam


Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 18 deelnemers
 • 12 dagen / 11 nachten in het zeer exclusieve koninkrijk Bhutan.
 • Bezoek aan de mooiste kloosterburchten, dzongs.
 • Mogelijkheid om de zeldzame zwarthalskraanvogel te zien in de Phobjika vallei.
 • Bezoek aan een bijzonder festival tijdens haast iedere reis.
 • Alle vervoer met eigen bus.
 • Optionele stadwandeling door Delhi onder begeleiding van straatjongeren (project van het Salaam Balaak fonds)
 • Vlucht van Delhi-Paro en Paro-Delhi over de Himalaya.
 • Speciale reis voor fotografieliefhebbers met vertrek op 25 maart 2010

Groepsrondreis Bhutan

Niet boekbaar

Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.