< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Tijdens deze reis overnachten we soms in goede middenklasse hotels, dan weer in wat eenvoudiger accommodatie. In een aantal plaatsen kan het voorkomen dat meerpersoonskamers gedeeld moeten worden. Tijdens festivalperiodes is het door de drukte soms niet mogelijk om nog accommodatie te boeken. We zullen dan in tweepersoonstenten overnachten. Tijdens de zesdaagse wandeltocht overnachten we vijf nachten in tweepersoonstenten. Heb je een eenpersoonskamertoeslag betaald dan krijg je een eigen tent. Indien je geen eenpersoonskamer wilt maar wel een eigen tent tijdens de trekking geef dit dan aan op je boekingsformulier.

Kamperen
Tijdens de kampeerovernachtingen slaap je in ruime tenten waarin voldoende ruimte is voor je bagage. Wij vernieuwen onze tenten regelmatig en controleren ze uitgebreid voor elke reis begint, maar gezien het ruige terrein en het karakter van de reis moet je er rekening mee houden dat het materiaal desondanks soms gebreken kan gaan vertonen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met een eigen bus door Bhutan. Hierdoor kunnen we onderweg stoppen waar we willen. We vliegen van Delhi naar Paro met de Bhutanese luchtvaartmaatschappij Druk Air (met een tussenstop in Kathmandu) en van Guwahati naar Delhi met een Indiase maatschappij (Jet Airways, Air Sahara, Indian Airlines of Kingfisher Airlines).

Groepsrondreis Bhutan Ruig en Ongerept

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen