< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 8 beoordelingen
 • 8 27-10-10

  Mirjam

  Zeer tevreden. Beantwoordt aan mijn verwachtingen.

 • 9 27-10-10

  Frank

  Een prachtige reis in een land dat in evenwicht is. En toch .... tijden veranderingen, de nieuwe tijd, ontwikkelingen. Ik realiseer me dat je niet tegenhoudt, maar je voelt en ziet wel wat het met mensen doet. Er onstaat vervlakking en iets unieks dreigt te verdwijnen. 20 dagen Bhutan: je mag 20 dagen meegaan in het ritme van de Bhutanezen, bent geen buitenstaander, maar te gast in een land zo groen, zo puur, zo prachtig. Een passant die de alleraardigste, prachtige mensen ontmoet. Ooit kom ik terug.

 • 8 27-10-10

  Hein

  Een prachtige reis in een bijzonder relaxed land met een zeer aardige bevolking. Mooie wandeling en uitstekende reisbegeleiding. Een festival meemaken maakt de reis compleet.

 • 9 06-03-10

  Luc

  Bhutan Ruig en Ongerept was een reis waar je zeer veel ziet en waarbij een 6-daagse trek zit. Een reis voor iemand, die geinteresseerd is in het Boedisme en van lekker eten houdt.

 • 9 06-03-10

  Annelies

  Bhutan is een sprookje. In een vliegtuig met een sierlijke draak op de staart, land je op een schattige, kalme luchthaven met traditioneel versierde hangars. Vanaf dat moment komen de historische dzongs (tempels) en mythes over demonen, meesters en koningen je tegemoet. Een andere wereld, waar welzijn en geluk belangrijker zijn dan welvaart en het kleine groot is.

 • 8 10-11-09

  Hans

  Bhutan is een prachtig land waarin veel aandacht is voor behoud van de leefwijze, cultuur en natuur. Dit zie je aan alles af. De mensen zijn bijzonder vriendelijk. Massa toerisme bestaat (nog) niet. Voor mensen met interesse in boeddhisme een must. De trekking is een pluspunt.

 • 8 10-11-09

  Jan

  Goed verzorgde reis, met afwisselende onderdelen, trekking was voor mij redelijk zwaar, maar wel een mooie onderbreking van het reizen met een busje. We vormden al snel een hechte groep, waar veel gelachen werd maar ook wel stevige discussie's. Kijk terug op een reis, die ik al vooraf had betiteld als "de reis van mijn leven".

 • 8 10-11-09

  Lucie

  Prachtige reis met veel cultuurbeleving in een relaxed land dat erg hecht aan eenvoud en tradities en probeert die te bewaren tegen de op geld gebaseerde hoofdstroom in.

Groepsrondreis Bhutan Ruig en Ongerept

Niet boekbaar

Naar boven