< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In de steden slapen we in goede hotels op tweepersoonskamers met eigen badkamer. In Simatai en Ping’an is de accommodatie eenvoudig.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens deze reis maken we gebruik van verschillende vormen van transport. We verplaatsen ons met een eigen bus. Dit houdt in dat we onderweg leuke stops kunnen maken. Tijdens de nachttreintrajecten hebben we gereserveerde slaapplaatsen in open compartimenten met zes bedden, waarbij voor dekens en lakens gezorgd wordt. We hebben hier bewust voor gekozen omdat je op deze manier gemakkelijk contact maakt met de bevolking. Er is onder de -nieuwsgierige- Chinese reizigers altijd wel iemand die een beetje Engels spreekt. Tussen Xi’an/Guilin en Guilin/Chengdu maken we gebruik van een binnenlandse vlucht van China Southern, Southwest China of Air China.

Groepsrondreis China

Niet boekbaar

Naar boven