Er zijn 13 groepsrondreizen naar India die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis India - Spiti & Ladakh Langs grillige bergen en hangende kloosters
  • Via de Old Hindustan Tibet Road naar Ladakh
  • Uitgebreid bezoek aan de onbekende regio's Kinnaur, Spiti en Lahoul
  • Spectaculaire tocht dwars door de Himalaya
  Avontuur-Plus
  23 dagen
  vanaf € 2.479,- inclusief CO2-compensatie
 • Groepsrondreis India Go-26 Actieve jongerenreis door mystiek India
  • Op reis met onze Belgische partner Joker
  • Reis met leeftijdsgenoten door India
  • Veel couleur locale tijdens de verschillende bus- en treinritten

  Gegarandeerd vertrek op:
  04 jul , 11 jul , 05 sep - alle vertrekdata

  23 dagen
  vanaf € 1.850,- inclusief CO2-compensatie
 • Groepsrondreis Sikkim en Bhutan Verborgen koninkrijken van de Himalaya
  • Verblijf in het lieflijke Yuksom, de eerste hoofdstad van Sikkim.
  • Overnachting bij het Jaldhapara Wildlife Sanctuary, met optionele safari
  • Inclusief 2 tijdbesparende binnenlandse vluchten

  Gegarandeerd vertrek op:
  19 okt - alle vertrekdata

  20 dagen
  vanaf € 3.749,- inclusief CO2-compensatie
  Bekijk deze reis

  Gegarandeerd vertrek op:
  19 okt - alle vertrekdata

Resultaten worden geladen

Groepsrondreis India

Ga mee op een groepsrondreis door India en laat je verassen door de vele geuren, kleuren en geluiden. Ontdek interessante rituelen en kleurrijke tempels, proef de overheerlijke Indiase keuken en leer de vriendelijke bevolking kennen. India is een ontzettend groot land met prachtige en diverse landschappen, steden vol drukte en een fascinerende cultuur. Ben je eenmaal naar India geweest dan zal je er nog vele keren naar terug willen op een groepsrondreis.

Groepsrondreis India - Achtergrond 

India is een groot land in Azië en met ongeveer 1,2 miljard inwoners is het na China het dichtst bevolkte land ter wereld. Het land grenst aan de Indische Oceaan en in het oosten aan de Golf van Bengalen. De hoofdstad van India is New Delhi maar de grootste stad is Bombay. Het land kent 29 staten en veel verschillende streken met een eigen karakter. Zo is Noord-India heel verschillend van Zuid-India. In het oosten zijn er staten waar nog oude stammen leven en de grote steden zijn juist een mengelmoes van culturen. India heeft reizigers enorm veel te bieden, van levendige steden, kleurrijke dorpen en immense bouwwerken tot ongerepte jungle en indrukwekkende natuurparken vol exotische dieren.

India kent enorm veel streken die allen op hun eigen manier interessant zijn voor groepsreizigers. Zo is er Noord-India met de hoofdstad Delhi, de bekende Taj Mahal en de Khajuraho, het kleurrijke Rajasthan, authentiek Orissa en Zuid-India met duidelijke koloniale invloeden. Ook een bezoek aan het noordelijke koninkrijk Bhuthan of Klein-Tibet laat onvergetelijke indrukken achter. Denk ook aan de vele natuurparken die dit land rijk is. Hier spot je de meest indrukwekkende diersoorten waaronder tijgers en neushoorns. Door het enorme oppervlak is ook het klimaat in India afhankelijk van de streek. Zo kan het in het noorden, bij de Himalaya, erg koud zijn. In sommige delen heerst een subtropisch klimaat en kan het lange tijd regenen. Kortom, of je nou op zoek bent naar culturele steden, natuur en wilde dieren, authentieke stammen, een tropisch klimaat of wandelen door de bergen, India heeft het allemaal.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.