< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 8 beoordelingen
  • 8 21-10-11

    Marianne

    De fotoreis naar India was een reis om niet snel te vergeten. Een compleet andere wereld met andere gebruiken en gewoonten, andere geuren en geluiden, contrast in kleur. Het zal nog even duren voor alles weer op zijn plek valt.

  • 9 21-10-11

    Yolande

    Super reis, met toffe reisbegeleider en de ideale omgeving voor een culturele fotograaf.

  • 8 21-10-11

    Annemiek

    India is indrukwekkend, overweldigend en zooo fotogeniek. Het is eigenlijk te veel om in een (1) reis te behappen. Misschien dat ik daarom zo veel foto's heb gemaakt? Op fotogebied heb ik toch nog weer heel veel geleerd.

  • 9 25-11-10

    Alice

    De fotoreis door Noord India heeft al mijn verwachtingen voertroffen. Het land is enorm indrukwekkend en zeer fotogeniek. De reisleidster was top en heeft ons veel weten te vertellen over het land en zijn cultuur. Ook kregen wij veel tijd om op eigen houtje door steden te dwalen wat ons de kans gaf om in contact te komen met de lokale bevolking.

  • 9 25-11-10

    Rob

    Mooie kleurrijke fotoreis, waarbij je nooit hoeft te zoeken naar aantrekkelijke onderwerpen. Aardige en toegankelijke inwoners, die zich in het algemeen graag laten fotograferen. Cultuurshock voor de argeloze reiziger!

  • 9 25-11-10

    Henny

    Een indrukwekkende en overweldigende reis. Mede dank zij de perfecte reisbegeleiding van Jolinda is het een geweldige reis geweest. Omdat het een fotoreis was, was alles heel relaxt, maar hebben we toch heel veel gezien. De reis zoals hij nu is + de begeleiding van Jolinda zou ik iedere fotoliefhebber willen aanraden te maken. Ook mede dank zij de goede organisatie van Sawadee en het goed geregelde vervoer. En niet te vergeten de groepsgrootte was perfect.

  • 9 25-11-10

    Raymond

    De fotoreis India is een ware belevenis die niet in foto's te vertellen valt. (wel echt een fotogeniek land) Het is iets wat je moet beleven met al je zintuigen. De kleuren, geuren, geluiden en de spiritualiteit van dit land zijn onbeschrijvelijk. Een echte aanrader voor iedereen. Van de rituelen aan de Ganges in Varanasi tot de Bollywood film in Jaipur. Een reis die ik niet gauw zal vergeten.

  • 8 25-11-10

    Ed

    Prima reis, goed geregeld. Fijne begeleiding door de fotografe. Heel veel geleerd door de opdrachten en besprekingen daarvan. Mooie locaties bezocht,Varanasi was indrukwekkend.

Groepsrondreis Noord-India Fotoreis

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen