< Terug naar resultaten

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 2

  Salaam Baalak Trust tour

  In de ochtend van dag 3 kun je optioneel een stadswandeling maken door de wijk Paharganj en het New Delhi treinstation. Deze wandeling wordt uitgevoerd door het Salaam Baalak fonds, een non-profit organisatie die zich inzet om kinderen uit de sloppenwijken van Delhi een eerlijke kans op educatie te geven. Niemand kent de straten van deze wijken beter dan de jongeren die hier opgegroeid zijn; tijdens de 2 uur durende wandeling neem je een kijkje nemen in hun wereld. Onderweg vertellen zij op inspirerende wijze hun indrukwekkende levensverhaal van het leven op straat. De opbrengst van onze deelname gaat volledig naar het Salaam Baalak fonds. Er kunnen maximaal 10 personen mee; bij grotere deelname wordt de groep opgesplists; er mogen tijdens de tour geen foto's worden gemaakt. De prijs is inclusief vervoer naar/van het station.

Verlengingspakketten

 • +

  2-daagse verlenging Jaipur

  Je kunt deze reis verlengen in Jaipur, ook wel de ‘roze stad' genoemd vanwege de vele in roze zandsteen opgetrokken gebouwen. Deze verlenging is inclusief engelssprekende gids / chauffeur en exclusief entreegelden.

  Dag 15-16 Jaipur

  Vandaag reis je in een uur of 5 naar Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan wordt. De rijk versierde façade van de Hawa Mahal (Paleis der Winden) domineert de hoofdstraat. Door de fraai bewerkte raampjes konden de haremvrouwen ongezien het straatleven gadeslaan. Het achterliggende paleis huisvest tegenwoordig een museum en in de tuinen vlakbij ligt een interessant observatorium. Dit opvallende, uiterst modern ogende, complex is echter ruim drie eeuwen oud! Het Ram Baghpaleis is een uitstekende gelegenheid om een vorstelijk maal te gebruiken, maar alleen een kop thee geeft ook een aardig kijkje op de luxe levensstijl van de maharadja's. In de brede straten en kleine bazaars kun je antiek op de kop tikken of je laten verleiden tot het kopen van (half-)edelstenen. Raj Mandir is wellicht één van de mooiste bioscopen van India in art deco en als je in stijl een Bollywood-film wilt zien, dan is dit de plek. In Jaipur verblijven we in een sfeervol hotel, een klein paleis dat vroeger eigendom was van de adel van Jaipur.

  Dag 17 naar Delhi

  We reizen terug naar Delhi, waar je nog wat kunt rondwandelen, voordat we in de avond naar het vliegveld worden gebracht voor de nachtvlucht naar Amsterdam

  Dag 18 Vlucht en aankomst Amsterdam

  In de vroege ochtend vliegen we terug naar Amsterdam. Voor gegevens over de intercontinentale vlucht verwijzen wij naar het vluchtschema.

  Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Tijdens de verlenging gaat de reisbegeleider niet mee. Indien je alleen reist is het niet mogelijk het verlengingspakket op indeling te boeken, maar geldt een eenpersoonskamertoeslag (selecteer dan het verlengingspakket gebaseerd op 1 persoon. Aan het boeken van een verlengingspakket zijn extra kosten verbonden. Als je de verlenging direct bij boeking bij ons aanvraagt bedragen deze € 50 per persoon (tot een maximum van € 100 per factuur). Indien er geen vlucht beschikbaar is of enkel tegen meerprijs kan worden geleverd, nemen we telefonisch contact met je op. Je kunt dan zelf beslissen of je hiermee akkoord gaat.

 • 15

  naar Jaipur

 • 16

  Jaipur

 • 17

  naar Delhi; avondvlucht naar Amsterdam

 • 18

  aankomst Amsterdam


Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 12 deelnemers
 • Speciale reis voor de enthousiaste (amateur-)fotograaf
 • Complete, afwisselende reis: steden en landelijke gebieden
 • Voldoende tijd in indrukwekkende plaatsen als Delhi, Agra en Varanasi
 • Veel individuele vrijheid
 • Afwisselend vervoer met eigen bus en nachttrein
 • Tijdbesparende binnenlandse vlucht van Varanasi naar Khajuraho

Groepsrondreis Noord-India Fotoreis

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar: Jordanië, Israël & Vietnam

Van woestijnovernachtingen in het Midden-Oosten tot aan bruisende steden in Vietnam. In het Webinar op donderdag 21 januari nemen reisexpert Ethan-Rory en Product manager Nynke jullie alvast mee op reis door deze bijzondere bestemmingen.

Het programma:

 • 19:00 -  Jordanië, Israël
 • 19:45 - Vietnam