< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.9 113 beoordelingen
  • 8 22-02-20

    Cora

    Goede opbouw van de reis ,prima accommodatie ,heel goede reisleidster

  • 7 22-02-20

    Jan

    Een prachtige reis, in een andere wereld. Een reis met een hoog tempo met een goede mix van cultuur en natuur. Als enige mindere punten waren de treinreis met de nachttrein en 2 niet (zelfs voor India) schone accommodaties. Lokale agent zou hier zeker wat aan kunnen doen. Side sleepers in de trein schoon sanitair en een ontbijt dat niet bestaat uit TTB (Thee Toast en Banaan) zou moeten kunnen, zelfs in India heb ik gezien. Geen reis voor een 'beginner'

  • 9 22-02-20

    André

    Zeer actieve, misschien voor sommige iets té, maar voor mij prima, reis. Fascinerend, mooie afwisseling tussen grote chaotische steden, dorpsleven waar je zelf nog een bezienswaardigheid bent en natuur.

  • 8 22-02-20

    Marijke

    Deze India reis heeft mij een geweldig beeld van dit bijzondere land gegeven. De afwisseling van de steden Dehli, Rishikesh, Agra, Orcha en Varanasi met allen hun eigen culturele bezienswaardigheden en de vele gamedrives in de nationale parken was mooi in evenwicht. En ja, ik heb 5 tijgers gezien! Ook de optionele excursies waren top, wat leuk om per fiets Dehli te zien, of Agra per tuktuk te verkennen. Het was een reis met vaak lange reisdagen en bijna alle dagen vroeg opstaan, maar het was het allemaal waard. Met Marion al geweldige reisleidster (gezellig, zorgzaam en goed in planningen) hoefde ik alleen maar te genieten!

  • 8 22-02-20

    Huibert

    Wat ik al hoopte kwam uit: een heel bijzondere reis. Ik hoopte namelijk veel van wat ik als jongen van 11 - 14 jaar had gezien en leren kennen opnieuw waar te nemen; de kennismaking te hernieuwen als het ware.Die opzet is volledig geslaagd. Daarbij bofte ik ook dat het net Holi was tegen einde van de reis. Een feest van knoeien met verf en kleur. Deze reis was voor mij 'a walk down memory lane with a touch of magic'!

  • 8 22-02-20

    Joke

    Een fascinerend land, heerlijk eten. Je moet de slechte wegen voor lief nemen. Dit maakt de reis zwaar, maar tijdens het reizen is er zoveel te zien dat je ogen tekort komt.

  • 9 22-02-20

    Wil

    Mooie reis met een goede afwisseling van cultuur en natuur

  • 9 22-02-20

    Tonny

    Kleine groepen is altijd fijn , goede reisbegeleiding .

  • 10 22-02-20

    Seeske

    De reis beviel heel goed, overtrof mijn verwachtingen. Marion, onze reisleidster had de zaak goed in de hand en met veel humor wist zij iedereen in goede banen te leiden. Iedereen had de kans tijgers te zien en zich te storten in het bruisende stadsleven van de vele plaatsen die we bezochten.Ook cultureel was de reis erg indrukwekkend. Alleen de nachttrein was een beetje te chaotisch om echt voor herhaling vatbaar te zijn, een unieke belevenis weliswaar.

  • 9 22-02-20

    Cor

    India is inderdaad ongelooflijk. Je komt ogen en oren te kort, qua natuur, cultuur en vooral de mensen en het verkeer. De steden zijn een grote chaos, maar wel fascinerend. De natuur is beeldschoon net als het platteland en de mensen daar zijn erg vriendelijke en ontvankelijk. Een reis om nooit te vergeten. Als de wegen weer gemaakt zijn (lange reisdagen door wegwerkzaamheden) is de reis perfect.

  • 8 22-02-20

    Frits

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-02-19

    Anton

    Geweldige reis, mooie mix van natuur en cultuur. Het programma is wel erg vol er is dus niet veel tijd om tot rust te komen. Maar dat is allmaal vergeten als je een tijger over de weg naar je toe ziet lopen en je een aantal geweldige foto's hebt kunnen maken.

  • 7 22-02-19

    Luc

    De tijgerreis voldeed bijna volledig aan de beschrijving. De steden en Ganges oevers zijn een belevenis, hectisch en vuil, de wildparken prachtig, de beschermde monumenten, tempels, en paleizen zijn prachtig en liggen in rustige tuinen. In 3 wildparken hadden we het geluk om tijgers te zien. De hotels waren goed tot zeer goed en kwamen overeen met de beschrijving, behalve het vervangend hotel in Delhi, waar slapen onmogelijk was wegens het straatlawaai.

  • 8 22-02-19

    Marleen

    De eerste dagen van deze mooie reis scoorden minder goed. Hotelwijziging in Dehli beneden alle peil, rondleiding met gids in Dehli verliep door al dan niet te vermijden omstandigheden nogal chaotisch, het aangeboden programma in Rishikesh was pover.Toch een goede score, want de volgende dagen van de reis waren beter georganiseerd.

  • 8 22-02-19

    Bram

    Leuke combinatie van natuur en cultuur. Een aantal hoogtepunten, zoals de Taj Mahal, gecombineerd met minder bekende bezienswaardigheden, zoals Orchha.

  • 10 22-02-19

    Peter

    De reis was inspannend , vooral door het bijna dagelijks vroeg opstaan , maar zeer de moeite waard

  • 9 24-11-18

    Marja

    Mooie reis een combinatie van cultuur en natuur. Taj Mahal is inderdaad een wereldwonder en de rituele langs de Ganges bij Rishikesh en Varanasi zijn indrukwekkend. Met geluk kom je oog in oog te staan met de tijger maar ga daar zeker niet vanuit.

  • 9 24-11-18

    Lex

    Mooie reis, zo anders en de kleuren, zo mooi. Ik heb veel gezien maar ik weet dat ik nog veel meer zal hebben gemist. Een prachtige reis. Het aantal gemaakte foto's is een veelvoud geworden t.o.v. alle reizen hiervoor.

  • 5 24-11-18

    Liane

    Ik ben zeer zeer teleurgesteld, geen tijgers gezien te hebben. Tijgers spotten is in alle parken, puur geluk! Olifanten in Corbet Park niet kunnen zien vanwege dichte begroeiing overal. De natuurparken zijn buitengewoon mooi, maar wat je ziet zijn hertjes. De heilige steden zijn de moeite waard.

  • 5 24-11-18

    Mieke

    Geen tijger gezien

Groepsrondreis India - tijgerreis

Koningstijgers en heilige steden

image
21 dagen vanaf € 2.499
Naar boven