< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.9 70 beoordelingen
  • 7 09-01-18

    Peter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-01-18

    Anne-Marie

    Prachtige reis, mooie natuur, lieve mensen. Veel indrukwekkende tempels

  • 8 09-01-18

    Hannie

    Het was een interessante reis. We hebben veel gezien. Helaas brengt dat met zich mee dat het lang in de bus zitten is.

  • 8 09-01-18

    Elly

    Interessante reis, veel informatie ontvangen. Overall goed. Wel veel kilometers. De bus had geen goede A-C. En verschillende hotels waren teleurstellend.

  • 7 09-01-17

    Miryam

    Mooie tempels en natuur gezien in Zuid-India. Lange busreizen en vermoeiende reis per nachttrein. Eenvoudige en goede hotels.

  • 7 09-01-17

    Dorry

    van de reis met de toy trein had ik meer verwacht; In Gokarna kan je wel van het strand genieten maar je kan niet meer douchen of je omkleden omdat je voor 11 uur moet uitchecken. De trein gaat pas om 21.00 uur. De bagage wordt wel opgeslagen maar er zouden twee kamers een nacht langer gereserveerd dienen te worden voor het douchen en omkleden. Verandering van accommodatie is niet een punt. Wel dat de accommodatie dan minder is dan de accommodatie in de beschrijving aangeeft. Het is jammer dat in Madurai in de tempel veel bezienswaardigheden alleen voor hindoes toegankelijk zijn. In de reisbeschrijving zou dit beter aangegeven moeten worden, evenals het fotografieverbod. De bustocht met toeristische uitjes in Munnar op dag 8 voor de mensen die niet lang wilden wandelen stelde weinig voor.

  • 8 09-01-17

    Herman

    Gevarieerd, goede accommodaties, goede reisleidster

  • 9 09-01-17

    Christa

    Goede afwisseling tussen cultuur & natuur. Kennisgemaakt met de wel zeer vriendelijke bevolking van Zuid India, blij, goedlachs, kleurrijk en gek op 'selfies'met ons als toerist.

  • 7 09-01-17

    Ina

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-01-17

    Arend

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-01-17

    Barbara

    Mooie afwisseling tussen steden en platteland. Leuke dorpjes en hotels (guesthouses). M.n. In de laatste week lange ritten in de bus.

  • 9 09-01-17

    Corrie

    Schitterende reis, geweldige combinatie van cultuur en natuur. Zeer actieve reis, als je wilt uitrusten is deze reis niet geschikt.

  • 7 09-01-17

    Mark

    Heel interessant programma met de meeste hoogtepunten in Zuid-India.Goede mix van cultuur en natuur, landschappen en bevolking. Zeer leuke groep maar de begeleiding kon beter. Goed vervoer en chauffeur ; hotels meestal te ver van het centrum om er naartoe te wandelen maar riksa's waren praktisch en goedkoop; nachttrein was een nachtmerrie want helemaal alleen in een wagon zonder hulp van de gids en compartiment zeer moeilijk te vinden in het donker!

  • 9 09-01-17

    Joost

    Goed samengestelde reis, goede hotels, uitstekende reisbegeleiding en goede bus

  • 8 12-11-16

    Anke

    Het is een heel leuke reis met verschillende hoogtepunten, niet alles komt overeen met hoe het getoond wordt

  • 8 12-11-16

    Leo

    Goed reisconcept; wel tweemaal te lange busreizen; meeste hotels OK, tweemaal een logement dat uit de toon viel; overjaarse reis'leidster' : niet gefocust op de groep, kwaliteit van info ondermaats.

  • 9 14-11-15

    Frans

    Het was een zeer leerzame en mooie rondreis onder een zeer goede reisleider. Hij gaf bijzonder veel informatie over het hindoeïsme en de tempels in het bijzonder. Ook werd er veel verteld over de bevolking en hun wijze van leven. De politieke en economische ontwikkelingen werden eveneens besproken. Kortom veel werd besproken en toegelicht. Verder was het prettig reizen in een kleine groep van 9 personen. Ook de natuur kwam aan bod door het voortdurend wisselende landschap. Kortom een complete reis waarin tegen het einde steeds meer rustmomenten gepland waren om de accu weer op te laden.

  • 7 14-11-15

    Ad

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-01-15

    Erik

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-01-15

    Riky

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Zuid-India

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.