Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 70 beoordelingen
  • 8 14-02-20

    Anand

    Precies zoals ik het mij had voorgesteld. De forten en hun geschiedenis hebben heel veel indruk op mij gemaakt. En we hadden een hele leuke groep. We hebben veel samen gedaan. Onze gids is erg enthousiast en heeft ons heel goed begeleid. Haar kennis van het land (geschiedenis, cultuur, politiek) is “beperkt”, maar dat neem ik haar niet kwalijk. India is een heel complex land en bij andere groepsreizen heb ik ook nooit een gids meegemaakt die veel van het betreffende land afwist. India is wel een land waar veel controverse is over o.a. de geschiedenis. En ik vind het kwalijk als men nog niet weet dat bijvoorbeeld de “Arische invasie theorie” compleet achterhaald is. Ik heb deze reis gemaakt voor de bouwwerken (forten, paleizen ect), maar wat mij opviel is dat we heel vaak in de gelegenheid werden gesteld om Jaintempels te bezoeken (zeker 5 keer) en slechts enkele keren om een Hindoetempel te bezoeken.

  • 10 14-02-20

    Saskia

    Prachtige reis, goed georganiseerd, veel moois gezien en beleefd, fijn reisgezelschap en toegewijde reisbegeleidster. Genoten!!

  • 9 14-02-20

    Meta

    Goede reisbegeleidster die openstaat voor suggesties. Mooie afwisseling tussen natuur en stad.

  • 10 14-02-20

    Paul

    Alles was perfect geregeld, mede door de professionele inzet van onze gids Wendy Koninkx. De chauffeur heeft zeer verantwoord gereden.

  • 8 14-02-20

    Lars

    Het was een mooie reis met veel vrijheid langs de hoogtepunten van Rajasthan, Delhi en Agra. Het vervoer en reisbegeleiding waren erg goed. De meeste hotels waren ok, maar vaak veel te ver bij de bezienswaardigheden vandaan.

  • 8 14-02-20

    Guido

    Een mooie reis met de nadruk op cultuur en veel mogelijkheden om zelf op stap te gaan. De reis voldeet volledig aan mijn verwachtingen, maar het zou aardig zijn als je iets meer mee kreeg van het platteland en de natuur van Rajasthan.

  • 9 14-02-20

    Rianne

    Incredible India! Dat was het zeker. Na lang twijfelen toch gekozen voor een reis naar India. Wat een heerlijk land met vrolijke kleuren, aardige mensen en weinig toeristen. En fantastisch lekker eten. Temidden van de schijnbare chaos en drukte in het verkeer met tuktuks, auto's, fietsers en koeien is het fascinerend om te zien dat het allemaal werkt. De uitstekende chauffeur Deepak en reisbegeleider Wendy van Sawadee hebben ons overal veilig en professioneel doorheen geloodsd. Er was raad en daad als je daar behoefte aan had en alle vrijheid om de mooie steden en bezienswaardigheden op eigen houtje te verkennen. Geweldige reis gehad en mooie herinneringen opgedaan om nog lang op te teren!

  • 8 15-02-19

    Jaap

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-02-19

    Marguerite

    Mooi vol en afwisselend programma. Twee (incl chauffeur) uitstekende, Indiase, gidsen Daja en Balvinder. Diep geroerd door de warmte en harmonie waarmee inwoners en dieren, ook in het verkeer, met elkaar en met ons omgaan.

  • 8 15-02-19

    Piet

    Ik heb met plezier deelgenomen aan de reis in Rashastan j.l De reisleider Daya heeft zijn best gedaan om onze groep te begeleide c.q te informeren omtrenrt de bezienswaardigheden. De chauffeur Balwinder was uitstekend en heeft ons heelhuids door het krankzinnige verkeer gemanoeuvreerd gedurende de rondreis.

  • 8 15-02-19

    Martin

    Hele interessante reis, aan te bevelen voor wie een eerste maal naar India komt. Wel druk programma, heel veel forten en paleizen en veel tijd in de bus. 1 zeer basic hotel (Bikaner) en de overnachting in de woestijn (miniem tentje zonder enige luxe) waren minder.

  • 7 25-11-16

    Gertrud

    mooie reis, maar te veel eigenlijk ingeplant waarbij het moeite kostte om je eigen programma te maken. Ben bij Sawadee gewent dat je eigen ruimte had en die was ern u weinig

  • 8 25-11-16

    Thea

    Fantastische, goed georganiseerde reis met vele hoogtepunten

  • 8 25-11-16

    Willem

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-11-16

    Milou

    Mooie reis. Het eerste hotel (La Vista) in Delhi maakte geen goede eerste indruk De andere hotels waren vooral heritagehotels en erg leuk. mensen zeer vriendelijk en behulpzaam. Prachtige streek.

  • Sawadee

    Bedankt voor uw review. Wij hebben het hotel in Delhi inmiddels gewijzigd.

  • 8 25-11-16

    Gerien

    Een overweldigende hoeveelheid fantastische indrukken. India moet je zien, horen, ruiken, proeven.

  • 8 25-11-16

    Bea

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Sieb

    Een boeiende reis, veel gezien. Wel heel veel tijd in de bus door moeten brengen. In sommige plaatsen was er (te) weinig tijd om in de plaats zelf rond te kijken, zeker als je ook de paleizen en forten wilde zien. Misschien wat minder plaatsen aandoen? Door het Pushkarfestival een wat onpraktische route met een grote omweg.

  • 7 28-10-16

    Margret

    Verschillende hotels niet proper, lange reistijden die niet altijd voldoen aan de bezienswaardigheden ter plaatse. Minder is hierbij meer! Bij de treinreis onnodig om met de volledige bagage te reizen aangezien de bus daarna weer klaar staat. Moeilijke trappen naar de trein!

  • 8 28-10-16

    Henny

    Over het geheel genomen was de reis goed. Er waren bij deze reis problemen met de route die door Sawadee goed zijn verholpen.

Groepsrondreis India - Rajasthan

Forten en paleizen

image
20 dagen vanaf € 1.749
Naar boven