< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 8 beoordelingen
  • 7 23-12-17

    Marcel

    Leuke reis en afwisselend programma en voldoende vrije momenten

  • 9 23-12-17

    Harry

    Mooie reis, met name het contrast tussen de animistisch/christelijke, primitieve cultuur van Sumba en anderzijds het verder ontwikkelde Bali met zijn hindoeïstische cultuur. Op de goede momenten rustdagen in het programma. Leuke groep. Wij hadden bovendien het geluk dat vanwege de vulkaandreiging weinig toeristen op Bali waren. De omstandigheden op Sumba werden vooraf als erg primitief gepresenteerd. Alles is relatief, maar dat viel best mee.

  • 8 23-12-17

    Dick

    Fijn tempo, gevarieerd programma.

  • 8 23-12-17

    Siette

    Prima reis: leuke groep, hele goede reisbegeleiding en een prima reisroute.

  • 10 23-12-17

    Anja

    Blij het authentieke Sumba beleefd te hebben. Wat een heerlijke reis met een fijne groep mensen en vooral bijzondere reisleider Anton.

  • 7 23-12-17

    Fons

    Goed maar de balans tussen actief en niet actief kan anders

  • 8 23-12-17

    Anoniem

    Het was een leuke reis, met veel variatie qua locaties. Het vele reizen kon nogal vermoeiend zijn, maar daar is geen ontkomen aan. Het was daarnaast erg leuk dat we naast Bali ook het minder toeristische Sumba bezochten. De gids was overigens heel aardig en goed.

  • 7 23-12-17

    Ria

    De reis was goed. Een schat van een reisleider. Betrokken bij de groep en heel plezierig in de omgang. Zijn kennis van Bali vond ik niet geweldig maar door zijn persoonlijkheid werd dit ruim gecompenseerd. Sumba was niet erg indrukwekkend. Een bezoek is prima maar 3 dagen om alleen steeds weer vergelijkbare dorpjes te bezoeken? Nee dus. Op Bali zijn er mooiere tempels te bezoeken dan die in het programma waren opgenomen. Mijn advies is dit te veranderen.

Groepsrondreis Indonesië Kerst - Bali & Sumba Pop-Up

Niet boekbaar

Naar boven