< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

  •  

    Lisar Bahari Guesthouse - Sawai

    Dit guesthouse is gebouwd op palen. Het guesthouse heeft 20 kamers, een restaurant en een woonkamer. Tijdens het verblijf (4 nachten) zijn alle maaltijden inclusief. Het is een zeer eenvoudig guesthouse maar een heerlijke plek om te verblijven. Wedden dat je hier niet meer weg wil?

Accommodatie algemeen

We overnachten in hotels die varieren van comfortabel tot zeer eenvoudig. In hotels die variëren van comfortabel tot eenvoudig. In Binagara kamperen we twee nachten aan de rand van het Lolobata nationaal park en in Gurabanga slapen we twee nachten bij mensen thuis op matjes op de grond en deel je de (minimale) sanitaire faciliteiten met de bewoners.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Het is niet mogelijk om op alle plekken een éénpersoonskamer te boeken. In de hotels is dit wel mogelijk, maar tijdens de twee overnachtingen in het Lolobata Nationaal park en één overnachting in de jungle hut is dit niet mogelijk.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met een eigen bus over de eiland. Om naar de andere eilanden te komen maken we gebruik van lokale ferries en binnenlandse vluchten.

Groepsrondreis Indonesië / Molukken

Niet boekbaar

Naar boven
 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!