< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 512 beoordelingen
 • 8 01-11-18

  Martin

  Reis was zeer divers en goed georganiseerd, begeleiding perfect en prima te doen.

 • 8 01-11-18

  Joëlly

  Mooi uitgebalanceerde reis, misschien wat meer natuur nog opnemen. Verder zou ik Hirosjima of Nagasaki opnemen, niet allebei.

 • 8 01-11-18

  Esra

  Voor Tokyo en Kyoto waren er genoeg dagen om erop uit te gaan. Ik zou Nagasaki in korten en een extra dag Osaka aan vastplakken.

 • 10 01-11-18

  Marion

  Hele mooi, bijzondere, afwisselende reis. Mooie afwisseling van natuur/steden/cultuur. Fijne manier van rondreizen. Prima reisleiding.

 • 8 11-10-18

  Catharina

  De reis was heel gevarieerd, een vlotte en positieve begeleidster ( Lucie ) bracht ons op de meest interessante plekken van Japan en ze was elke dag opgewekt en blij.

 • 9 11-10-18

  Leonie

  Ik vond de Japan reis een prachtige reis. Veel gezien en veel indrukken meegenomen naar huis. Deze reis heeft ervoor gezorgd dat ik van Japan ben gaan houden en graag nog een keer terug ga.

 • 9 11-10-18

  Christian

  We hebben erg genoten van de trip, de organisatie, de bezienswaardigheden en het 'tout Japan'. Achteraf bekeken zouden we deze trip een beetje wijzigen om aan score 10 te geraken. Het moet echter gezegd dat de hoge score in ruime mate te wijten is aan de inzet, het enthousiasme en immer bereidwilligheid van mevrouw Lucie. Zij was gewoon TOP. Mocht ik nog met Sawadee reizen dan zou mijn keuze mogelijk door haar als begeleidster bepaald worden. Bedankt Lucie.

 • 9 11-10-18

  Hans

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 11-10-18

  Rudy

  Japan is in mijn ogen het land van de regels. Zeer hulpvaardig zijn ze nog steeds. Het opstaan in de metro voor ouderen is verleden tijd. Het netjes in de rij wachten is er ook nog maar zodra de metro stopt dan zie je toch ook al tekenen van voordringen. Op straat mag niet gerookt worden en het is er erg schoon op straat. In de metro mag je niet bellen en het is er ook erg stil dan ondanks dat metro of trein vol zit. Een zeer aangename ervaring. Veel uniformen en veel procedures en regels zorgen er voor dat alles redelijk soepel verloopt. Afwijkend gedrag wordt niet op prijs gesteld en daarvan raakt men ook lichtelijk in de stress. Maar het is een enorme belevenis om dit allemaal te ervaren. De reis en de verplaatsingen waren prima. Sommige slaapplaatsen waren wat minder en kunnen wellicht vervangen worden. Tips en dergelijke zullen we nog in een mail toelichten.

 • 7 11-10-18

  Henk

  Iets vroeger in het najaar dan we eigenlijk wilden (maar Sawadee schrapte de reis van onze voorkeur) -en daardoor niet met overal de fameuze Japanse herfstkleuren- hadden we toch een fraaie reis door een deel van Japan. De vele 'vrije dagen' gaven ons de mogelijkheid deels onze eigen bestemmingen te kiezen. De reisbegeleiding was in orde, alleen het gesleep met bagage over straat en door zeer drukke metro- en treinstations zonder roltrappen was onprettig. De groep (21 personen) was eigenlijk te groot voor deze reisformule. De overnachtingen waren van wisselend niveau. Het weer werkte mee, en we kijken met een goed gevoel terug op deze kennismaking met Japan.

 • 8 11-10-18

  Tity

  Goed georganiseerd en heel afwisselend met veel ruimte voor individuele invulling in de steden.

 • 8 11-10-18

  Marius

  Mooie reis en vele hoogtepunten van Japan bezocht. Apart om dit met het OV te doen. Daardoor waren er ook mogelijkheden om individueel een uitstapje te maken. Een nadeel is dat je onderweg op een reisdag minder gemakkelijk een tussenstop maakt met je bagage

 • 9 11-10-18

  Harm

  Prachtige, evenwichtig samengestelde reis. Afwisselend. Erg veel gezien. Fijn dat de mogelijkheid bestaat veel op individuele manier in te vullen.

 • 9 11-10-18

  Lenn

  Prachtige reis met voldoende tijd om de steden te verkennen en bijzonder om te reizen met de Japanners. Heel divers: van de drukte en gekte tot de verstilling bij tempelcomplexen en Zentuinen. Ook de emoties in steden als Hiroshma en Nagasaki met hun verschrikkelijke geschiedenis.

 • 9 11-10-18

  Jetty

  In korte tijd veel van Japan gezien. Prettig was de individuele vrijheid om dingen te ondernemen. Wel geruggesteund door een prima reisleidster die op alle vragen een antwoord trachtte te geven en routes/tochten voor je uit te stippelen.

 • 9 04-10-18

  Jack

  Ik had mij dacht ik goed voorbereid. Blijkt Japan in het echie toch veel anders en verrassender te zijn. Het dagelijkse leven moet je echt zelf beleven. Kunst en cultuur zijn in overvloed aanwezig en worden veel bezocht. Dat al zit in deze reis opgesloten.

 • 9 04-10-18

  Remy

  Zeer enerverende, maar afwisselende en mooie reis. Het gesleep met koffers was zo nu en dan iets te veel van het goede. Een taxibusje voor de koffers en zelf lopen zou een welkome verademing zijn.

 • 9 04-10-18

  Ine

  Wat een mooi land, Japan. We hebben genoten, van deze mooie, maar zeer intensieve reis. Goede reisbegeleiding en prima accommodaties. Het reizen met de bagage was soms wat zwaar.

 • 8 04-10-18

  Ineke

  Super reisleider, nog bedankt Wijbe. Veel vrijheid, toch een groep. Je kunt dan gezellig met elkaar over je ervaringen van de dag praten. Geen zorgen bij het verplaatsen naar de volgende bestemming. Alles werd geregeld. Soms een dag met elkaar, dat is dan ook weer leuk. Bijzonder land.

 • 8 04-10-18

  Walter

  Goed georganiseerd veel info en voldoende vrijheid

Groepsrondreis Japan

Niet boekbaar

Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

 • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
 • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
 • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
 • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.