< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 41 beoordelingen
  • 9 20-02-20

    Mattie

    Reis voldeed geheel aan de verwachtingen (weer een fantastische ervaring rijker). Met de Mekong als rode draad en Ley als (top)reisbegeleider hebben we genoten van een mooie balans tussen natuur en cultuur.

  • 8 20-02-20

    Arjaan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 20-02-20

    Luc

    Mooie route. Afwisselend. Goede hotels. Zeer goede lokale gids.

  • 10 20-02-20

    Chrisje

    Zeer mooie route en zoals altijd : waar voor je geld

  • 8 20-02-20

    Carolus

    Was een prachtige ervaring.

  • 8 20-02-20

    Suzy

    Prijs-kwaliteit zeer goed, Sawadee geeft reiziger genoeg vrijheid.

  • 9 20-02-20

    Susan

    Heerlijke reis, erg genoten. Intensieve reis maar wel goede balans tussen rust en activiteit. Goede afwisseling natuur en cultuur. Een mooie wandeltocht is het enige wat ik heb gemist, maar de hitte en niet echte hoogte maken het lastig denk ik. Laos nog authentiek. Angkor Wat absoluut indrukwekkend qua schoonheid en grootte. En Ley gun je iedereen als reisbegeleider, wat een topper!

  • 7 16-01-20

    Isabelle

    Laos is een mooi divers land en heel mooie bevolking in alle aspecten. Echter veel fauna hebben we niet gezien. In Cambodja hebben we echter bijna alleen steden gezien en dat vond ik jammer, maar het reisschema liet niet meer toe en dat is jammer.

  • 8 16-01-20

    Sander

    Een reis door de natuur en cultuur van twee heel verschillende landen. Na laidback Laos volgt het veel hectischer Cambodja, met een geheel eigen charme en (schokkende) geschiedenis. Je overbrugt grote afstanden, dus dat betekent lange reisdagen.

  • 8 16-01-20

    Frits

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 16-01-20

    Jozef

    Deze reis heeft ons een uitstekend beeld gegeven van Laos en Cambodja.Wat ons vooral heeft aangesproken:Het veelvuldige contact met de bevolking, de uitgebreide en lekkere keuken, de verschrikkelijke geschiedenis tijdens de Khmer-periode in Cambodja en de rijke Khmer-cultuur.Tegenvaller: De negativiteit in de groep en de tegenvallende natuur.

  • 8 16-01-20

    Thea

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-01-20

    Jan

    Mooie reis met natuur en cultuur. Laos was meer natuur. Cambodja meer (oude) cultuur. Afwisselend. Een goede reisbegeleider. Minpunt waren enkele zeer lange reisdagen.

  • 8 16-01-20

    Wilhelmina

    Goede reisbegeleider. Goed georganiseerd. Mooie reis.

  • 8 16-01-20

    Emile

    Reis geeft een goed beeld van beide landen. Bezoek aan Angkor Wat en Killing Fields, beide in Cambodja zijn de onbetwiste hoogtepunten. Laos boeit door zijn natuur en de ingetogen mensen.

  • 7 16-01-20

    Connie

    Rustige reis. Enkele lange busdagen. Tussenstop Kratie in Cambodja niet interessant.

  • 8 16-01-20

    Frits

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-11-19

    Vera

    Mooie reis met veel afwisseling en voldoende vrije tijd om zelf in te vullen. Laos is heel mooi en het eten is er buitengewoon lekker.

  • 8 14-11-19

    Gerrie

    De reis voldeed aan mijn verwachtingen...mooie combinatie tussen cultuur en natuur, afwisselend vervoer, voldoende vrijheid.

  • 8 14-11-19

    Nadia

    Beantwoordde volledig aan mijn verwachtingen!

Groepsrondreis Laos & Cambodja

Het leven langs de Mekong

Monniken in Cambodja
23 dagen vanaf € 2.159
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen