< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We overnachten in kleine hotels, bij een aantal reizen in tenten en ook een combinatie van beide is mogelijk. De hotels, pensions of – bij een aantal reizen – campings zijn veelal in handen van plaatselijke families. Zo ondersteunen we de lokale economie.We hebben een mix van guesthouses en homestay, verschillende soorten verblijfplaatsen maken deze reis speciaal, tijdens de homestay verblijven we in het huis van onze gastheer.
Na onze homestay verblijven we in kleine guesthouses, een hut op het strand, een paalwoning in de jungle, spannend om dit allemaal te verkennen, aan comfort zal ons niets ontbreken, santitair is altijd aanwezig soms hebben we dubbele kamers, soms brengen we de nacht door op een slaapzaal.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We streven op onze bestemming naar een variatie aan transportmiddelen (trein, boot, fiets, bus, auto, te voet). De schaarse plaatsen van lokale bevolking inpalmen op de bus doen we niet, ook dat is verantwoord transport.

We gebruiken een mix van guesthouses, hostels en hutten. Soms slapen we met 2,3 of 4 op een kamer, in andere logies brengen we de nacht allen samen door in een slaapzaal. Het basiscomfort is aanwezig waarbij sanitair soms per kamer is, soms te delen met andere kamers. Afhankelijk waar we verblijven is warm water niet altijd verzekerd en kan elektriciteit slechts voor enkele uren per dag beschikbaar zijn.

Groepsrondreis Maleisië - Borneo Go-26

Avontuurlijke jongerenreis door Maleisisch Borneo

Go-26 Maleisië - Borneo Go-26
21 dagen vanaf € 2.725
Naar boven