< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Nepal Hoogtepunten

Oude koningssteden en Chitwan

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Nepal

Route 17 daagse groepsrondreis Nepal Hoogtepunten

Deze rondreis door Nepal voert je langs verschillende hoogtepunten van dit veelzijdige land. In de koningssteden van de Kathmandu Vallei verbaas je je over de vele prachtige bewerkte tempels. In Pokhara zie je de besneeuwde toppen van de Himalaya. In het natuurpark Chitwan kun je op zoek gaan naar neushoorns, tijgers en apen. Je verblijft in de prachtig opgeknapte boerderij "The Famous Farm" in Nuwakot en in een sfeervol gerestaureerd Newari huis in Bandipur, waar je heerlijk kunt wandelen. Je kunt ervoor kiezen om de reis te verlengen met een ontspannen week in Nepal waarbij Yoga centraal staat.

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Kathmandu
 2. Dag 2 - Amsterdam – Kathmandu (1360 m)
 3. Dag 3 - Vrij verblijf Kathmandu
 4. Dag 4 - naar Bandipur
 5. Dag 5 - Bandipur
 6. Dag 6 - Naar Pokhara (850 m)
 7. Dag 7 - Pokhara
 8. Dag 9 - Naar Chitwan Nationaal Park
 9. Dag 10 - Chitwan Nationaal Park - bezoek olifantencentrum (optioneel)
 10. Dag 12 - naar The Famous Farm in Nuwakot (850 meter)
 11. Dag 13 - Nuwakot
 12. Dag 14 - Naar Bhaktapur
 13. Dag 15 - Bhaktapur- tocht per mountainbike (optioneel)
 14. Dag 16 - Vlucht Kathmandu - Amsterdam
 15. Dag 17 - aankomst Amsterdam
Bekijk reisroute

Dit is comfortabele en afwisselende rondreis in Nepal. Je kunt de reis zo actief maken als je zelf wilt. Je kunt de reis verlengen met een ontspannen week waarbij Yoga centraal staat.We overnachten in sfeervolle comfortabele accommodaties. In Nuwakot en in Bandipur slapen we in prachtig gerestaureerde accommodaties in traditionele stijl en zijn alle maaltijden inbegrepen. In de overige accommodaties zijn alle ontbijten inclusief in de reissom. Nepal is een prima bestemming voor vegetariërs. We reizen met een privé bus, zodat we zelf kunnen bepalen waar we willen stoppen. Prachtige uitzichten op de Himalaya in Nepal Pokhara is prachtig gelegen aan het enorme Fewa Meer. Als je over het meer vaart met je roeibootje zie je de toppen van het Annapurna Massief weerspiegeld in het meer. In Nuwakot staat een boerderij die helemaal in oude glorie is hersteld. Het is een heerlijke, landelijk gelegen plek. De tuin biedt een geweldig uitzicht op de vallei, en nodigt uit tot lekker relaxen. Of maak een wandeling door de prachtige omgeving. Bengaalse tijgers en neushoorns in het Chitwan Nationaal Park In het natuurreservaat Chitwan leven neushoorns, Bengaalse tijgers, krokodillen, herten, apen en schitterend gekleurde vogels. Op de rug van een olifant, in een uitgeholde boomstam, te voet of per jeep kun je dit reservaat in het warme zuiden van Nepal verkennen.. Drie Koningssteden in Nepal Kathmandu, de hoofstad van Nepal is een bonte mengeling van rijkelijk versierde tempels, riksja's, kleurrijke mensen én heilige koeien. Auto's, moderne hotels en internetcafés zorgen voor contrast tussen de oude tradities en de eenentwintigste eeuw. In Bhaktapur lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Zeker 's avonds, wanneer ouden mannen op een van de vele tempels chanten tot de goden, waan je je in de middeleeuwen. Verleng je reis met een ontspannen Yoga week in Nepal Je kunt er voor kiezen om de reis te verlengen met een ontspannen week in Nepal waarbij yoga centraal staat. Je verblijft in een prachtige accommodatie in de groene heuvels van de Kathmandu vallei. Ook verblijf je twee nachten in The Last Resort, vlakbij de grens met Tibet Single vakanties naar Nepal Wij bieden diverse reizen naar Nepal speciaal bestemd voor alleenreizenden/singles. Uiteraard kun je als single ook boeken op onze reguliere reizen, de verhouding tussen stellen en singles is ongeveer 50/50.

Groepsrondreis Nepal Hoogtepunten

Niet boekbaar

Naar boven