< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 19 beoordelingen
 • 8 04-10-13

  Jeanette

  Een mooie indrukwekkende rondreis. Mede door het enthousiasme en de inspirerende reisleiding van Evelien. Heel veel gezien en beleefd in het mooie Nepal. Onvergetelijk!

 • 8 09-11-12

  Leonie

  Prachtige reis met veel afwisseling, ook voldoende individuele tijd. Rustige reisdagen en meerdere overnachtingen per hotel/lodges. Een land wat religie ademt, met ook veel oog voor natuur, dieren en lekker eten.

 • 8 09-11-12

  Trees

  Leuke gevarieerde reis met mogelijkheden voor korte of langere wandelingen en korte reisdagen.

 • 9 09-11-12

  Johan

  Prachtige route met historische steden, koningspleinen en mooie (berg)natuur. Eenvoudige reis, al kun je er een zeer drukke invulling aan geven en worden er ook volop mogelijkheden geboden. Soms slechte en stoffige wegen. Nepal is zeer de moeite waarde om langer te blijven en ook meer zelfstandig per fiets of lopend op pad te gaan, want de bevolking is zeer gastvrij. En ook de Tibetaanse cultuur in Nepal verdient aandacht! De festivalreis tijdens Tihar met dans, versieringen en lichtjes gaf een bijzonder meerwaarde.

 • 8 09-11-12

  Andr?

  Heel relaxt, relatief weinig reizen. je kan het zelf 'zwaarder' maken door wandelingen/ mountain biken etc. prettig om steeds 2 nachten ergens te zijn. de vergezichten zijn prachtig. sommige plekken een groot openluchtmuseum

 • 9 09-11-12

  Hanneke

  Een zeer afwisselende reis door een kleurrijk landschap met vriendelijke bewoners. Verschillende onderkomens, vooral in stijl van het land.

 • 9 05-10-12

  Gerard

  Een actieve rondreis met een veelzijdig karakter. Een reis vol belevenissen.

 • 9 05-10-12

  Inge

  De reis biedt een prachtig beeld van de verschillende kanten van Nepal. Leuke gevarieerde locaties en leuke hotels, soms chic, soms minder chic maar dan heel romantisch gelegen. Aantal goede wandelmogelijkheden maar ook genoeg tijd om te dromen en te niksen. Superreis.

 • 9 05-10-12

  Monique

  Op de vlucht na, was de reis 1 groot feest, met als absolute hoogtepunt het douchen op de rug van een olifant en het spotten van een neushoorn. De accommodaties waren authentiek, rustiek en pittoresk. Zonder arke fly, was het voor mij een 10 geweest

 • 9 05-10-12

  Raquel

  De reis voldeed volledig aan mijn verwachtingen! Fijne afwisseling tussen cultuur en natuur, sportief en relaxen! Veel individuele vrijheid: je kunt de reis daardoor ook zo intensief maken als je zlef wilt. Hele bijzondere, mooie en soms ook luxe accommodaties. Ik vond de reisopbouw zoals beginnen in Baktapur (ipv Kathmandu) en de binnenlandse vlucht , heel erg fijn. Geen lange reisdagen. Prima reis!

 • 7 23-12-11

  Miranda

  Mooie combinatie tussen cultuur en natuur

 • 8 23-12-11

  Ingrid

  Indrukwekkend land!

 • 9 23-12-11

  Christian

  Heerlijke relaxte reis in een fotogeniek land. Je komt uitgerust weer thuis. Prachtige vergezichten over de Himalaya en erg vriendelijke bevolking.

 • 7 11-11-11

  Janet

  De nepal reis heeft aan onze verwachtingen voldaan, jammer dat het weer niet heeft meegewerkt, daarmee hebben we in onze eerste week een deel van de prachtige uitzichten en wandelingen niet kunnen genieten.Het India deel is ook een leuke ervaring, Taj Mahal is fantastisch. maar de hotels zijn voor verbetering vatbaar.

 • 8 11-11-11

  Anouk

  Heerlijke relaxte reis waarin ruimte is je dag grotendeels zelf in te delen. Korte reisafstanden en meerdere nachten op één plek. Je hebt een echt vakantiegevoel en kunt daarbinnen de reis zo actief maken als je wilt door voor een groot deel je eigen dagindeling te bepalen. Perfecte reisbegeleiding. Enige minpuntje was de vlucht met Arkefly, die maatschappij moeten ze uit de lucht schieten...

 • 8 11-11-11

  Bart

  Een hele mooie rondreis door Nepal, waarbij zowel cultuur als natuur centraal staan. Tijdens de reis bezoek je de mooiste plaatsen van Nepal. Daarnaast heb je voldoende vrijheid en ruimte om zelf activiteiten te ondernemen. Een absolute aanrader!

 • 8 11-11-11

  Anuschka

  Mooie reis langs 'koningssteden' van Nepal. In 17 dagen reis krijg je een goed beeld van het leven in Nepal, de cultuur van het land en de mensen en je pakt ook nog een mooi stuk natuur mee. Kleine groep en ervaren lokale gids bieden flexibiliteit in de reis.

 • 9 17-12-10

  Eddie

  Prachtige reis met een leuke groep. Dit is een reis waar niet het wandelen maar het beleven van alle aspecten van Nepal centraal staat. Natuur, de uitzichten en tempels, omgaan met de bevolking, drukke steden en rustige dorpjes.

 • 8 17-12-10

  Maya

  Ik ben blij dat ik op het laatste moment toch heb besloten met Sawadee mee te gaan naar Nepal. Mijn grote complimenten gaan uit naar de lokale reisleiding, waardoor ik Nepal met al zijn tradities, cultuur en natuur optimaal heb kunnen ervaren.

Groepsrondreis Nepal Hoogtepunten

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

 • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
 • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
 • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen