< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 30 beoordelingen
  • 8 20-10-17

    Cuneke

    Een onvergetelijke reis in een ook voor Nepal nog heel authentiek en gelukkig nog niet erg toeristisch gebied. Geweldige Nepalese gids gedurende de hele reis en leuke ploeg dragers (respect!!) en assistent gidsen tijdens de trekking. Die was niet alleen zwaar door de wind en het vele stof maar ook door veel steigen en dalen over vaak rotsachtige paadjes. Helaas vaak ook moeten lopen over dirt roads waar jeeps en motoren voor de nodige stof en lawaai zorgden. Wel flinke overgang van het vredige Mustang naar het ontzettend toeristische Pokhara. Al met al wederom genoten van de indrukwekkende natuur en de vriendelijkheid van de Nepalese bevolking.

  • 9 20-10-17

    Sjaak

    Een geweldige trekking door buitenaards mooie natuur. Dorp(jes) in Tibetaanse stijl en schitterende vergezichten.

  • 10 20-10-17

    Roger

    Deze reis is erg mooi en interessant en gaat overwegend door traditioneel Tibetaans Boeddhistisch gebied. Vooral de trekking door Mustang gaat door een bijzonder afwisselend landschap met authentieke dorpjes met vriendelijke mensen die een eenvoudig bestaan hebben. De trekking is bij tijden pittig en zwaar (gemiddelde hoogte is 3500 meter met een aantal passen boven de 4000) maar de uitzichten maken alles goed. Reken erop dat je langere tijd over stoffige wegen loopt en houd ook rekening met primitieve slaapgelegenheden en kou. Ik verwacht dat deze trekking de komende jaren zal veranderen omdat er momenteel een geasfalteerde weg wordt aangelegd van noord naar zuid Mustang. Delen van de trekking gaan nu al over deze weg in aanbouw wat een deel van de charme wegneemt. Ervan uitgaand dat de trekking paden zich zullen aanpassen hieraan, kan ik deze reis niet anders dan 100% aanraden. Prachtige trekking en pure natuur en mensen. Ook de bezoeken aan Pokhara en Bhaktapur zijn zeer de moeite waard en een aangenaam en welkom herstel na de zware trekking. Kathmandu valt redelijk tegen vanwege de enorme drukte en zware luchtvervuiling maar ook hier zijn zeker enkele highlights.

  • 7 20-10-17

    Willem

    de reis was goed alleen wat meer warmte in de diverse accommodaties was wenselijk vooral 's avonds.

  • 8 20-10-17

    Betsie

    Het was een mooie reis in een spectaculair gebied. Wel erg stoffig en op sommige trajecten veel jeep- en motorverkeer. Jammer, want dat beïnvloedt de trekking.

  • 9 20-10-17

    Ronnie

    Een prachtige reis door een onnatuurlijk mooi en gevarieerd landschap, waar de dorpen nog traditioneel Tibetaans aandoen.

  • 9 20-10-17

    Elisa

    Een erg afwisselende interessante reis, tijdens de trekking soms pittige maar zeer mooie momenten. De eerste dag van de trekking naar Muktinath om te acclimatiseren was iets te hoog gegrepen en kon niet gedaan worden alleen lopend, dus werd er een goede oplossing bedacht om met de bus terug te gaan.

  • 9 20-10-17

    Gert

    Ik heb een mooie vakantie gehad, leuke groep, Kathmandu, Bandipur en Bhaktapur waren erg mooi en interessant en de trekking in Upper Mustang in één woord geweldig!

  • 8 12-05-17

    Liz

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Lilian

    Reis naar Upper Mustang Nepal. Geweldige reis met fantastische uitzichten, mooie bergen, ongelofelijke landschappen.

  • 7 28-10-16

    Arno

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Bram

    een mooie trektocht, een heel ander landschap dan ik in Nepal gewend was om te zien ( het was mijn 6e reis naar dit land) maar wel zwaar, voor al als je last hebt van hoogte vrees. maar de hulp van de Nepalese gidsen was erg goed

  • 9 28-10-16

    Frans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-10-16

    Bernadette

    Fantastische reis. Wij waren een van de laatste groep van het seizoen. Overdag was het lekker zonnig weer, maar als de zon weg was was het erg koud. Maar het lopen in de bergen, het uitzicht en helblauwe lucht vergoedde veel.

  • 7 28-10-16

    Ingeborg

    De trekking in Mustang gaat door een mooi, verlaten gebied. Hele mooie en bijzondere uitzichten en gebergte. Nadeel aan deze trekking is dat een groot gedeelte over jeep tracks gaat. De gemeenschappelijke ruimtes in de 'tea houses' zijn niet verwarmd waardoor je koud naar je bed gaat. Dit is bij andere trekkings, zoals de Everest trek, niet het geval. Nog een stukje primitiever dus tijdens deze trekking. Soms was je al om 12.00 uur op je overnachtingsplek, terwijl daar verder dan niets te doen was. Reisleiding was adequaat.

  • 9 10-10-14

    Ilse

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-10-14

    Michel

    Als je tegen een stootje kan op gebied van comfort(gebrek) en je houdt van een stevige wandeling in ruige natuur, dan is Mustang een absolute aanrader. Kathmandu en Bhaktapur blijven steeds weer boeien en verrassen, zelfs al kom je er ieder jaar. Pokhara ten slotte is er om tot rust te komen.

  • 8 10-10-14

    Nelleke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-14

    Marleen

    Het was een geweldige rondreis, maar ik gun me geen tijd voor een review.

  • 9 10-10-14

    Kees

    Een door de hoogte, grote temperatuurswisselingen en zeer basic slaapplaatsen, pittige rondreis. Dit wordt echter rijkelijk gecompenseerd door de prachtige omgeving waardoor je loopt !

Groepsrondreis Nepal Mustang

Niet boekbaar

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen