< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 240 beoordelingen
  • 7 06-02-20

    Peter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 06-02-20

    Agnes

    Goed verzorgd maar iets te veel tempels

  • 8 06-02-20

    Theo

    Mooie rondreis, goede afwisseling,korte busreizen en sawadee waardig met wandelingen en fietsen heerlijk om te doen

  • 8 06-02-20

    Els

    Mooie afwisselende reis, met cultuur en natuur. Niet al te lange reisdagen, over het algemeen goede hotels. Fijne reisleider, prima bus.

  • 9 06-02-20

    Riet

    Een hele mooie reis, afwisselend cultuur en natuur. Onze reisbegeleider, Mahendra, leerde ons heel veel over de religie en natuur.

  • 8 06-02-20

    Anna

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-02-20

    Gerardus

    Mooie reis met veel cultuur en in mindere mate natuur. Zeer goede reisbegeleiding. Goede accomodaties.

  • 8 06-02-20

    Adrianus

    De reis biedt een goede kennismaking met Azië lijkt me. (de andere landen ken ik overigens niet) Geloof, leefwijze, landschappen, dieren en planten en veel cultuuraspecten komen voorbij.

  • 8 06-02-20

    Wilhelmus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-02-20

    Adriana

    Goede begeleiding, prima bus, afwisseling kan beter. (bijv eerste week alleen maar tempels, daarna niet meer)

  • 9 06-02-20

    Gerardus

    Mooie vakantie bestemming in een mooi land met veel cultuur en natuur. De vriendelijke bevolking is hartverwarmend. Vooral de wandelingen en fietstochten onder begeleiding van onze gids Mahendra waren zeer aangenaam.

  • 9 06-02-20

    Anke

    Mijn reis was fantastisch, met name door de sri lankese gids mehendra, die deze reis zelfstandig leidde, door zijn inbreng kwamen we goed op de hoogte van wat er in sri lanka leeft onder de bevolking. mehendra die erg goed op de hoogte was van culturele aspecten en landelijke ontwikkelingen, die trots was op zijn land. en als het nodig was snel in kon springen op veranderingen.

  • 8 06-02-20

    Ernst

    De reis was goed opgebouwd. Hotels waren over het algemeen goed met uitzondering van het hotel in unawatuna. dit hotel was niet schoon, lag aan een drukke straat en gaf niet direct toegang tot het strand. er moest een zeer drukke weg overgestoken worden en een stuk langs deze weg gelopen worden.

  • 8 13-09-19

    Monique

    Een prachtige reis door mooi Sri Lanka. Elke dag is anders en ontdek je steeds meer van de cultuur.Een zeer leuke groep en een fantastische gids Mahendra.

  • 7 13-09-19

    Bennie

    Aantal mooie highlights ), echter ook een aantal tegenvallers (matige overnachtingsplekken, matige excursies).

  • 8 13-09-19

    Feike

    De reis naar Sri Lanka is een goede mix tussen natuur en cultuur met aandacht voor de lokale gebruiken van de plaatselijke bevolking. De hotels waren allemaal prima verzorgd en het eten was uitstekend, ook buiten de hotels. De twee dagen kamperen in het Knuckles Gebergte vonden wij wat minder succesvol, niet vanwege het kamperen, maar vanwege de weinige activiteiten. Ook het avondleven is wat minder in Sri Lanka, waardoor je ’s avonds toch relatief vroeg op je hotelkamer bent aangewezen. Voor de rest een enthousiaste reisleider die onderweg veel over Sri Lanka heeft verteld. Ook het vervoer was prima geregeld. In de drie weken veel mooie steden, tempels, stranden, archeologische plaatsen, safariparken en nog veel meer dingen bezocht. Je raakt niet uitgekeken.

  • 9 13-09-19

    Jacques

    De reis door Sri Lanka is een prachtige reis met een gevarieerd aanbod. Tempels, fietsen, treinreis, bergen in, strand bewonderen en dat alles in comfortabele hotels. Alleen de tentovernachtingen in het Nuckles gebergte is anders en uitdagend.

  • 9 13-09-19

    Lucie

    Prachtige reis met een gevarieerde, afwisselende inhoud

  • 8 13-09-19

    Anneke

    Een fijne en goed georganiseerde reis!

  • 8 13-09-19

    Ramon

    Een prachtige diverse reis waarin alles kan en te zien is!

Groepsrondreis Sri Lanka

Parel van de Indische Oceaan

image
24 dagen vanaf € 2.199
Naar boven