Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 286 beoordelingen
  • 9 15-02-20

    Jo

    Fantastische reis, heel mooi land, super groep, geweldige gids. Het was een reis om nooit te vergeten.

  • 8 15-02-20

    Anonieme Reiziger

    Leuke afwisselende reis me van alles wat!

  • 9 15-02-20

    Carl

    Heel mooie en gevarieerde rondreis, die in korte tijd de mooiste plekken van Sri Lanka toont. Goede organisatie, goede gids en leuke optionele activiteiten. De vier safari's maakten het af.

  • 10 15-02-20

    Ruud

    Dit was een fantastische reis door Sri Lanka, heel veel gezien van de cultuur en natuur. Allemaal heel indrukwekkend. Super reisbegeleiding door Sami, we kregen veel achtergrond informatie en ook extra uitstapjes.

  • 8 15-02-20

    Marianne

    Een mooie en afwisselende reis door een prachtig land. De accomodaties waren goed en sommige zelfs heel luxe. Vooral het Deer Park, waar je maar liefst drie nachten verblijft, vond ik geweldig. Het resort op het eind van de reis was ook heel luxe, maar komt in eerste instantie wel wat massaal en sfeerloos over en lijkt zo niet in deze Sawadee-reis te passen. De stad Kandy is fraai en daar had ik persoonlijk nog wel een extra vrije dag willen hebben. Ik heb alle vier de aangeboden safari's gedaan en dat niet als te druk of te veel ervaren. Alle parken hadden zo hun charme, met name de laatste twee dierenparken vond ik zeer de moeite waard. De treinreis naar het mooie berggebied met theeplantages ervoeren sommigen als wat lang. Ik persoonlijk heb daar erg van genoten, ook van de stops in de dorpen onderweg en het reilen en zeilen op de perrons. De lokale gids Samitha, de chauffeur en busassistent hebben alle drie zich uitstekend ingezet om de reis goed te laten verlopen. Enig minpuntje is de groepsgrootte. Dat mag wat mij betreft wel wat kleiner (18 a 20 pers. Max)

  • 8 15-02-20

    Robertus

    prachtig gevarieerde reis. Hotel in Nakombo en Kandy beneden peil. laatste hotel te massaal en te Europees. totaal geen authentieke sfeer, niet fijn. Overige hotels prima. Treinreis is te lang. optie zou zijn om alleen het laatste stukje mee te reizen om de sfeer te proeven en de omgeving te zien. Sami is een prima reisleider. bood leuke alternatieven en extras aan.

  • 9 15-02-20

    Pascal

    Super mooie en afwisselende reis. Voldoende vrije tijd en goede hotels. Erg leuke groep en een fantastische groepsleider die veel over het land weet.

  • 9 15-02-20

    Jan-Willem

    Rondgereisd in een vriendelijk, mooi en schoon eiland met een fijne groep en een uitstekende reisbegeleider (Sami). Echt een aanrader!

  • 8 15-02-20

    Bert

    Een afwisselende reis.

  • 8 16-02-19

    Nico

    Mooie reis door een groen land met vriendelijke mensen. Niet te lange afstanden en fraaie natuurparken. Ook sprak me de rust aan die uitging van de boeddhistische cultuur met zijn stoepa's.

  • 8 16-02-19

    Mignon

    De reis was fantastisch: afwisselende reis, mooie hotels, en een leuke spontane groep mensen. Als je niet met alle safari's meegaat, heb je voldoende vrijetijd om eens te relaxen aan het zwembad zoals jn mijn geval en dat beviel prima. Daarom was er voor mij een goede balans in de reis, maar voor mensen die alle safari's deden was het soms een overvol programma.

  • 9 16-02-19

    Annette

    Een mooie reis met een heel goede afwisseling tussen cultuur en natuur.

  • 9 16-02-19

    Charlotte

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-02-19

    Monique

    het programma was afwisselend en goed gevuld, voldoende keuze om wel of niet deel te nemen.

  • 9 16-02-19

    Herman

    een aangename reis in een land met vriendelijke mensen, mooie natuur, voortreffelijke hotels.

  • 9 16-02-19

    Geno

    Een prachtige reis door een prachtig land. Ondanks dat SriLanka niet heel groot is, neemt het reizen toch veel tijd in beslag. Gelukkig wist onze gids altijd wel een leuke bezienswaardigheid onderweg om de reistijd te onderbreken.

  • 8 16-02-19

    Esther

    Mooie afwisselende reis waarbij zowel cultuur en tempels als de prachtige natuur aan bod komen. Programma vrij intentsief. Er zijn veel optionele excursies, ook naar de highlights van het land waardoor je die toch niet wilt missen.

  • 8 16-02-19

    Anja

    Tropisch eiland, vriendelijke bevolking, voor elk wat wils, natuur, cultuur, safari, strand. Goede keuken, voortreffelijke hotels. Goede mix Belgen, Nederlanders van alle leeftijden. Op twee weken veel gezien en beleefd. Een echte aanrader.

  • 8 16-02-19

    Els

    Sri Lanka is prachtig en heel veelzijdig. We hadden een hele leuke groep en de gids was vriendelijk en behulpzaam. De reis is wel intensief, soms volle dagen, maar daardoor hebben we ook heel veel gezien. Ik heb enorm genoten van deze reis.

  • 8 16-02-19

    Chris

    afwisselende reis met genoeg rustpunten

Groepsrondreis Sri Lanka Hoogtepunten

Zeg aubowan tegen Sri Lanka

image
16 dagen vanaf € 1.729
Naar boven