< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Panorama II - Cruiseship

  Cruise in comfort en stijl aan boord van dit ultramoderne Motor Zeilschip. Voor al onze cruises in Azië en geselecteerde vertrekken in Griekenland, verblijf je op de M/S Panorama II. De Panorama II gebruikt meestal motoren voor voortstuwing en haalt een kruissnelheid van 10 knopen. Het schip beschikt ook over zeilen. Alle hutten zijn in 2015 volledig gerenoveerd en hebben een houten afwerking en pluche blauwe accenten. Vijfentwintig ruime hutten bieden plaats aan maximaal 49 gasten. Het menu aan boord van elke cruise is afgestemd op de bestemming. Omdat de Panorama ll een kleiner schip is, komt zij in kleinere havens waar grotere schepen niet in kunnen. Hierdoor ga je van boord in het hart van de bestemming.

  Maak gebruik van alle binnen- en buitenruimtes op de Panorama II. Het restaurant op het lagere dek is de perfecte plek om binnen van een maaltijd te genieten, of je kunt buiten op het half overdekte bovendek dineren. Lees een boek uit de bibliotheek of drink een drankje in de gezellige lounge. De Panorama II beschikt ook over een zonneterras met stoelen op het bovendek.

  Alle hutten aan boord van de Panorama ll zijn van alle gemakken voorzien zodat je kunt genieten van een comfortabele verblijf. Aan boord slaap je standaard in een tweepersoonshut met en suite badkamer met basistoiletartikelen en een haardroger. De standaardhutten beschikken over airconditioning, een mini-koelkast, televisie, telefoon en een kluis. 

  Tegen betaling zijn wifi en wasservice beschikbaar.

  Categorie B Hut:

  •    Locatie: benedendek, middenschip •    Grootte: 10 –13 m2 •    Ramen: patrijspoort •    Bedden: twee aparte bedden. In sommige hutten is plaats voor een derde bed. Categorie C Hut: •    Locatie: benedendek, boeg •    Grootte: 10,5 – 11 m2 •    Ramen: patrijspoort •    Bedden: één tweepersoonsbed

Accommodatie algemeen

Je overnacht in een standaard tweepersoonskamer met tweerpersoonsbed, een zogenaamde double kamer. Als je in een kamer met twee aparte bedden wil overnachten, dan kan het voorkomen dat de prijs hoger uitvalt. Dit is afhankelijk van het schip waarmee je reist en de vertrekdatum. Een éénpersoonskamer is soms mogelijk, maar ook weer alleen op aanvraag. Neem voor meer informatie over de kamper-types, de beschikbaarheid en de prijzen contact met ons op.
 Vervoer ter plaatse

De vluchten zijn niet inbegrepen in de reissom. Op aanvraag kunnen wij geschikte vluchten voor u zoeken en boeken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een transfer is inbegrepen vanaf de luchthaven naar de haven als je op de dag van vertrek aankomt. Wanneer je eerder aankomt, is de transfer niet inbegrepen. 

Op een of meerdere dagen van de reis hebben we, afhankelijk van het aantal deelnemers de beschikking over een- of meerdere (mini)bussen. De busjes worden ingezet om ons naar de meest speciale plekjes aan land te brengen. 

Groepsrondreis Adventure Cruising Cruising Thailand & Malaysia – Penang to Phuket

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

INRTTMM
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven