Beoordelingen over de Groepsrondreis Trans-Siberië Expres
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 16 beoordelingen
 • 7 02-09-19

  Micheline

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 02-09-19

  Frouwine

  Een prachtige reis van Moskou naar Beijing. Moskou is prachtig. De treinreis heel speciaal. Veel verschillende landschappen, van berkebomen tot naaldbomen tot open vlaktes en kleine dorpjes, met veel blauw aan de huizen. Je gaat door 5 tijdzones en soms heb je geen idee meer hoe laat het is. Is ook niet belangrijk. Je hoeft alleen maar te genieten. Je eet, drinkt en slaapt in de trein. De treinattendant komt langs met de stofzuiger en lapt de ramen. Er is heet water in de trein voor thee, soep of noedels. De stops onderweg zijn een mooie onderbreking. Bij het Baikalmeer was het koud, ook in het guesthouse. Het varen op het meer was leuk, maar wel erg lang. Door de storm konden we niet naar de zeehonden. Geen andere boot gezien. De volgende ochtend wel een heerlijke wandeling langs het meer gemaakt. Het Terelj park in Mongolië was prachtig, met mooie rots partijen. Het slapen in een 'Ger' was speciaal. Ook al was het op een 'Ger' camping met een toilethuisje. Je zag de echte nomaden 'Ger' nog veel onderweg en ook de kuddes paarden, schapen, geiten, yaks en kamelen. Daarna verder naar China. Van rustige natuur naar de drukke stad. Met ineens alleen maar super veel, hoge appartementen flats. Maar ook de 'Chinese Muur' en de Hutongs. Al met al zeer de moeite waard, mede dankzij onze gids en medereizigers.

 • 9 02-09-19

  Trinette

  Ik vond het een prachtige reis; de verschillende culturen te beleven. Zoveel moois gezien. Het reizen in de trein is ook goed bevallen. Wel prettig dat je er regelmatig - al was het maar even -uit kan en elke keer weer een ander station kan oplopen.

 • 10 17-09-18

  Loudi

  In één woord, WAUW! Beter, gezelliger, leuker en mooier dan dat ik van te voren gedacht had. Van de gids tot aan de uitstapjes.

 • 10 17-09-18

  Peter

  Ongelooflijk mooie reis met de Trans Siberie/Mongolie Express dankzij excellente gids en geweldige groep. Alles was perfect voorbereid en geregeld.

 • 10 17-09-18

  Ingrid

  Mooie reis veel verschillende landschapen veel kleuren in de steden leuke mensen leren kennen uitgestrekte natuur.

 • 9 17-09-18

  Tom

  Topreis met topgids

 • 7 25-06-18

  Thea

  Het was een indrukwekkende, intensieve, maar ook een vermoeiende reis. Daarvan was ik op de hoogte. Met name de treinreis kostte mij veel energie, maar de landschappen waren prachtig.

 • 7 25-06-18

  Anke

  Bijzondere, interessante en veelzijdige reis!

 • 8 25-06-18

  Rolf

  Alles in orde

 • 9 25-06-18

  Charlotte

  Een fantastische reis waarbij veel te zien is. Veel excursies zitten inbegrepen. Echt een aanrader voor de avonturier.

 • 9 25-06-18

  Man-Chi

  Bijzondere reis om de andere kant van Rusland te zien, dus niet alleen Moskou maar ook de kleine dorpjes langs onverharde wegen en de natuur in en rondom het Baikal meer. Daarnaast zie je in een korte tijd wat van Mongolië en China.

 • 8 25-06-18

  Tineke

  Het is een prachtige reis geworden met veel pluspunten en enkele minpuntjes.

 • 7 22-08-16

  Paul

  Zeer afwisselende reis door 3 totaal verschillende landen met hun culturen. De treinreis is minder idyllisch dan wordt voorgesteld. Gelukkig is na elke treinetappe een goed hotel als volgend verblijf.

 • 8 22-08-16

  Christiane

  In het algemeen fantastische reis maar soms erg vermoeiend (vooral voor de oudere reizigers), soms te snel en amper de tijd om even te bekomen. Julia is een prima gids en heeft alle moeite gedaan om onze reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zij kon echter ook niet het onverwachte voorzien en overschatte soms onze mogelijkheden .

 • 8 22-08-16

  Jacqueline

  Een zeer speciale reis.....buiten de toeristische bezienswaardigheden mochten we kennis maken met enkele ongewone plaatsen en voor ons vrij onbekende culturen.

Groepsrondreis Trans-Siberië Expres

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Rusland, Mongolië, Trans Siberië, Baikal, trein
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Avontuur-Plus
Naar boven