< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Cruise Noord-Vietnam

Adventure Cruising North Vietnam Coastal Cruising – Hanoi to Danang

Waarom deze reis?

 • Avontuurlijke en comfortabele cruise in internationaal gezelschap
 • Wees getuige van het spektakel van vroege ochtendrituelen aan het Hoan Kiem-meer in Hanoi, zoals lachyoga en stijldansen
 • Laat je betoveren door het sprookjesachtige landschap van Halong Bay, een must-see in Vietnam
 • Verken het buitengewone Phong Nha-Ke Bang National Park, waar grotten van wel 30 kilometer diep pas onlangs zijn ontdekt.

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Vietnam

Route 8 daagse groepsrondreis Cruise Noord-Vietnam

Vietnam heeft honderden kilometers prachtige kustlijn, maar het zijn vooral de lokale vissers die het te zien krijgen. Deze nieuwe kleinschalige cruise biedt je de kans om de kust van Noord-Vietnam te ervaren op een manier zoals weinig toeristen hebben gedaan.

Je bezoekt niet alleen Halong Bay, het historische Hue en de belangrijke oorlogssites van Vinh Moc en Khe Sanh, maar ook het grotendeels onbekende Phong Nha-Ke Bang National Park. Het eeuwenoude landschap van kalksteenformaties vind je hier om precies te zijn ondergronds! Dit is hét natuurlijke wonder in Vietnam dat je snel moet bezoeken voordat het verandert.

 1. Dag 1 - Aankomst Hanoi
 2. Dag 2 - Hanoi naar Halong
 3. Dag 3 - Halong Bay
 4. Dag 4 - Halong Bay en Lan Ha Bay
 5. Dag 5 - Hon La en Phong Nha National Park
 6. Dag 6 - Vinh Moc en Khe Sanh
 7. Dag 7 - Hue
 8. Dag 8 - Aankomst Danang
Bekijk Route 8-daagse cruise Noord-Vietnam

Avontuurlijke cruises in samenwerking met Intrepid

De avontuurlijke Cruisereizen worden uitgevoerd door Intrepid Travel, onderdeel van de Intrepid Group, al jaren de Australische partner van Sawadee. Intrepid is net als Sawadee specialist op het gebied van avontuurlijke rondreizen. 


Reizen in internationaal gezelschap

Je reist met Internationaal gezelschap, de voortaal is dan ook Engels. Naast de scheepscrew zullen er - afhankelijk van het aantal passagiers - 1 tot 3 tour leaders aanwezig zijn. Zij gaan ook mee met alle inbegrepen excursies aan wal en beschikken over goede algemene kennis over historische, culturele, religieuze en sociale aspecten van het gebied.Comfortabel op het water

De cabines en de faciliteiten op het schip zijn comfortabel en er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer. Alle hutten zijn ruim, comfortabel en zijn er in twin en double variant. Alle hutten hebben een eigen badkamer. Verder is er airconditioning om je af te koelen en heeft je hut altijd een raam of patrijspoort om uit te staren. Iedere boot heeft verschillende type kamers. Het type kamer waar in je verblijft is afhankelijk van de boot waarmee je reist. 

Het gaat om de bestemming; kleine schepen, kleine havens

We maken gebruik van kleinere schepen, waardoor we ook voor anker kunnen gaan in kleine achteraf gelegen havens of gewoon waar we zin hebben om een duik te nemen. Kleinere schepen betekent ook dat we vlakbij of zelfs midden in het centrum van een stad kunnen aanleggen, waardoor je meer tijd hebt om de stad in te gaan. Uiteraard slaan we de hoogtepunten niet over.

 ‘s Lands wijs, ‘s lands eer

De koks aan boord maken graag gebruik van lokale smaken en ingrediënten en zullen de maaltijden altijd aanpassen aan het land of de regio waar je bent. Onze reizen zijn vol- of halfpension. Aan land wijst de reisbegeleider je graag naar de leukste lokale restaurants.

Persoonlijke aandacht

Bij de Avontuurlijke Cruise reizen hebben reizigers een naam en een gezicht. De groepsgrootte is afhankelijk van het schip waarmee je reist. Doorgaans is dit tussen de 30 en 48 personen. Hierdoor ontstaat er sneller een gezelliger en intieme sfeer in de groep en de crew. 

Activiteiten aan boord

Op alle boten is een platform of ladder, waardoor je gemakkelijk in en uit het water kunt komen. Ook zijn er op enkele boten snorkel- en vismateriaal, kajaks, sup-boards en spelletjes aan boord.

Kleine voetafdruk

Ook wij dragen ons steentje bij aan de nieuwe manier van Reizen. Zo compenseren we alle CO2-uitstoot van alle cruises en steunen we duurzame-energieprojecten. Kleinere boten betekent ook minder afval, een kleinere voetafdruk én een minder grote toeristenstroom in kleine havens. Wij kiezen wij voor een nieuwe, groenere manier van cruisen. Aan boord gebruiken we geen of anders recyclebaar plastic en komt 90% van onze boodschappen bij lokale producenten vandaan.

Groepsrondreis Cruise Noord-Vietnam

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven