< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 227 beoordelingen
  • 10 06-09-19

    Isabel

    Een reis door gans Albanië, met een druk programma, maar daarvoor krijg je ook heel veel te zien , veel uitleg door onze fantastische gids Gerion. De tweede week wordt men volledige in het natuurschoon van Noord Albanië ondergedompeld, die indrukwekkend is. Daarbij krijgt men ook dat men eventjes de tijd weer inloopt in sommige dorpen . Een wauw en goed gevoel reis. Isabel.

  • 9 06-09-19

    Ina

    Leuke groep, goede lokale gids, prachtig land. Mooie combinatie van bergwandelingen met stedenbezoek en culturele hoogtepunten. Intensieve reis maar ik heb van elk moment genoten.

  • 8 06-09-19

    Markus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-09-19

    Ingeborg

    Albanie is als Europa in 1 land: bergen, fjorden, strand, zee, eeuwenoude cultuur, pattriotisme en verzet, veel kaas, groenten, fruit, bronwater, goede koffie, vers roomijs, prima hotels en leuke guesthouses met veel te lekker eten. En bovenal ongerepte natuur voor pittige wandelingen. Ga nu naar Albanie en ga in september voor weinig muggen en veel oogst. Land is nog steeds erg groen.

  • 9 06-09-19

    Mireille

    Goede combinatie van natuur en cultuur. Je ziet zowel het noorden als het zuid/oosten van Alvanie. Mooie wandelingen, die goed te doen zijn. Begeleiding van een erg goede en kundige gids (Gerion)

  • 9 10-08-19

    Rolf

    Het is een prachtige afwisselende cultuur/wandelreis. Leuke historische steden en mooie wandelingen in een schitterende omgeving. Het programma is wel redelijk vol, iets meer vrije tijd in de steden was wenselijk geweest. Maar al bij al een prachtige rondreis door Albanie, die goed te doen is als je een goede conditie hebt.

  • 8 10-08-19

    Lucienne

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-08-19

    Henk

    Albanië: natuur, cultuur en wandelen en toch niet veraf. De gids lokale gids was zeer bekwaam. En de chauffeurs waren bedreven in de toch soms zeer smalle bergweggetjes.

  • 8 10-08-19

    Rixt

    Geweldige reis. Voldeed optimaal aan de verwachtingen.

  • 9 10-08-19

    Jantien

    Deze reis betreft een compleet bezoek aan Albanië. Cultuur, natuur, steden, het komt allemaal aan bod.

  • 9 10-08-19

    Pieter

    Zeer complete reis met bezoek aan veel mooie plekjes. Mooie en afwisselende wandelingen. Goede en kundige lokale gids.

  • 9 10-08-19

    Maria

    prima binnenlandse reisleider (top!), programma volgens beschrijving en voor mij goed te doen (goede opbouw in zwaarte en hoogte), goede benutting van de dag incl. vliegtijden (maar vliegreistijd kan korter) en goede afwisseling in overnachtingen.

  • 9 10-08-19

    Maria

    Ik vond het een fantastische reis met een fantastische gids( Alfred). In de 1e week het meer toeristische deel en in de 2e week nog meer natuur en rust. Heel pittige maar prachtige wandelingen. Een (te?) vol programma, misschien zou er iets uit kunnen in het begin van de reis, daar de wegen steeds drukker worden en het reizen daardoor langer duurt.

  • 8 13-07-19

    Jelleke

    Mooie afwisseling tussen cultuur en natuur. Prachtige wandelingen, die echt wel de nodige conditie en zelfvertrouwen in je eigen kunnen vragen en dat was helaas niet bij iedereen het geval. Reis werd zeer goed begeleid door de lokale reisbegeleider Alfred. Wel vol programma waardoor je niet altijd voldoende tijd had om bijv. zelf nog even door een stadje als Gjirokaster of Shkoder te struinen. Mooi land, dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

  • 8 13-07-19

    Tineke

    Wat een prachtig land: wonderschone natuur, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Een afwisselende reis met stedenbezoek en veel uitdagende wandelingen. De reis werd uitstekend begeleid door Alfred, die steeds zeer enthousiast vertelde over de geschiedenis van het land.

  • 10 13-07-19

    Ines

    Prachtig land, zeer gevarieerd landschap, aardige bevolking , chauffeur en gids ( Alfred ) fantastisch! Enkele opmerkingen: programma erg vol waardoor musea bezoek etc vaak niet meer mogelijk was. Wandelingen categorie zwaar! Alitalia niet fijn.

  • 9 13-07-19

    Steven

    de gids , 'Alfred' was top ! goede evenwichtige reis : cultuur/wandelen

  • 8 13-07-19

    Dorris

    prachtige afwisselende reis. Albanie is een wonderschoon en stil land

  • 8 13-07-19

    Leonie

    Het was een gevarieerde mooie reis met een geweldige gids. Wel een vol programma maar dat vond ik niet erg.

  • 9 13-07-19

    Els

    Afwisselende reis: natuur, cultuur en wandelen. Mooi, nog niet erg toeristisch land.

Groepsrondreis Albanië

Van harte welkom!

Albanie Theth
15 dagen vanaf € 1.419
Naar boven
 

IJsberegoede poolactie
2=1 op diverse vertrekken

Altijd al op poolreis willen gaan? Dit is de ultieme kans om het samen met je reispartner te ervaren! Van 23 t/m 30 november boek je op geselecteerde poolreizen premium cabins voor 2 van de prijs van 1. Daarnaast zijn veel van deze reizen ook nog eens in prijs verlaagd. Zoek snel jouw favoriete reis uit en sla je slag!