< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Bulgarije Winter

Actieve wintervakantie in de Rodopi bergen

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Bulgarije

Route daagse groepsrondreis Bulgarije Winter

De Bulgaarse Balkan is uitermate geschikt voor een actieve vakantie in de sneeuw. Bulgarije heeft ongerepte natuur, uitgestrekte oerbossen en ruige bergketens. Deze zijn in de winter bedekt met een flink pak sneeuw wat Bulgarije tot een geschikte wintersportbestemming maakt. Tijdens deze actieve winterweek maken we een aantal sneeuwwandelingen op sneeuwschoenen en exploreren we diepe grotten. We wisselen dit af met unieke cultuur in kleine dorpjes, kloosters en de hoofdstad Sofia. In de kleinschalige accommodaties worden we zeer gastvrij onthaald en proeven we van Bulgaarse gerechten en wijnen.

Wandelen op sneeuwschoenen in Bulgarije Voorzien van sneeuwschoenen en wandelstokken maken we een aantal wandelingen door de bergen. Het is heel bijzonder om door de stille, besneeuwde bossen te wandelen. Onderweg komen we door kleine dorpjes, die door de tijd vergeten lijken te zijn. De inwoners zijn eraan gewend om in de winter van de buitenwereld afgesloten te zijn en hebben een eigen manier van leven, aangepast aan het ruige klimaat, ontwikkeld. Bulgarije: Grotten, wild en spa Een dag gaan we ondergronds, als we twee van Bulgarije's spectaculairste grotten ontdekken. In een wildreservaat gaan we, onder begeleiding van een ranger, op zoek naar wild. Gemzen, herten, wilde zwijnen en zelfs wolven lopen in deze ruige uithoek nog vrij rond. De laatste avond kun je je jezelf verwennen met een massage of een saunabezoek als we in een spa hotel overnachten. Wintersport in Bulgarije Het Rodopi Gebergte is de meest uitgestrekte bergketen van Bulgarije. Hij beslaat een flink deel van het zuiden en loopt helemaal door tot in Griekenland. Deze reis voert door een ongerept gedeelte ver van de wintersportoorden. Wat deze keten extra boeiend maakt is dat hij een blik biedt op de rijke historie en cultuur van het plattelandsleven. Oude wouden, open weilanden, mysterieuze grotten en ingesneeuwde dorpjes vormen het sfeervolle decor. Single vakanties Bulgarije Wij bieden ook winterreizen naar Bulgarije speciaal bestemd voor alleenreizenden en singles. Uiteraard kun je als single ook boeken op onze reguliere reizen, de verhouding tussen stellen en singles is ongeveer 50/50.

Groepsrondreis Bulgarije Winter

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.