< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.8 622 beoordelingen
  • 9 08-03-20

    Eva

    Een hele bijzondere reis. Comfortabele accommodatie in een prachtig natuurgebied waar totale rust en stilte heerst. Prima maaltijden. Hulde aan gids Tuija en haar stagiaire Rosa, die altijd klaar stonden, goed voor ons gezorgd hebben, en ons hebben laten kennis maken met Finse gewoontes als het dippen in een ijswak na de sauna. De wandeling naar Hukantupa was een belevenis, de sauna en het kampvuur onder de sterren onvergetelijk. Enige minpunt daar vond ik mijn best vieze bed.

  • 8 08-03-20

    Mark

    Actieve vakantie in mooie rustige omgeving.

  • 8 08-03-20

    Siska

    Een leuke reis met voldoende activiteiten in een prachtige, rustige omgeving

  • 10 08-03-20

    Mechelien

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-03-20

    Else

    In 1 week allerlei buitenactiviteiten ondernemen en los van je gewone wereldje komen gaat op deze reis helemaal lukken.

  • 9 01-03-20

    Stephan

    Prachtige winterreis. Mooie locatie in de Finse wouden. Goede afwisseling tussen de activiteiten. De gids maakte de reis compleet.

  • 8 01-03-20

    Jan

    Dit was een prachtige reis

  • 9 01-03-20

    Mark

    Prachtige reis in winters Finland. Het verblijf ligt midden in de natuur. Ontzettend stil. Alles was goed geregeld en voorbereid. De maaltijden waren inclusief en elke dag keurig verzorgd. De activiteiten zorgden voor het echte Lapland gevoel: sneeuwwandelen, langlaufen, huskietocht, ijsvissen. En optioneel de snowscooter. Onze gids Tumpi maakte het mede tot een hele aangename reis. Hij was behulpzaam, humor en weet waar hij het over heeft.

  • 10 01-03-20

    Anonieme Reiziger

    Supersuperleuke reis. Helemaal goed op alle fronten.

  • 9 01-03-20

    Hans

    De Finland vakantie is een mooie, actieve, uitdagende, sportieve, gezellige vakantie. Finland is mooi. Het programma is actief en divers. Daarnaast is er genoeg ruimte om te ontspannen, te relaxen en te genieten van de rust. Daarnaast zijn er uitdagende acties als slapen in een zelf gemaakte iglo, dompelen in een fins ijsmeer en een 2 daagse wandeltocht door de finse wouden. Daarnaast creeert het gezamenlijk ondernemen van diverse actie een gezellig saamhorigheidsgevoel. Een echte aanrader.

  • 7 01-03-20

    Monique

    Een leuke actieve reis met goede reisleider

  • 8 01-03-20

    Loes

    Goed georganiseerde én gevarieerde reis. Veel afwisseling in activiteiten die je zelf licht of zwaarder kan maken.

  • 9 01-03-20

    Adeodata

    Contact met Sawadee: zeer tevreden locatie: geweldig, ook het personeel was aardig. de cabin: sober maar alles was aanwezig, en lekker warm de maaltijden: ontbijt: top, lunch: top, diner: goed gids Tomas: een hele goede gids. We hadden een paar zonnige dagen wat alles nog mooier maakte.

  • 9 23-02-20

    Sanne

    Alles was goed geregeld, het eten was lekker en de activiteiten waren leuk. Sommige activiteiten waren wel zwaar

  • 10 23-02-20

    Helma

    De reis was fantastisch. Prachtige natuur en veel activiteiten, maar ook relaxmomenten. Fijn dat de maaltijden allemaal inbegrepen waren en je lekker kunt genieten. De gidsen waren geweldig, goede voorlichting, attent, behulpzaam en met humor. De huisjes waren ruim, goed ingericht en mooi gelegen. We waren met 8 personen en het was fijn dat we met z'n tweeën in een vier-persoons huisje mochten zo had iedereen ook een plek voor zichzelf.

  • 8 23-02-20

    Sven

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 23-02-20

    Patricia

    Alles was tot in de puntjes geregeld. Vooraf via de speciale Sawadee app, maar vooral ook tijdens de reis zelf. Alles werd uitgelegd, geregeld en verzorgd door onze toppers van reisleiders Ruben en Tuija. Dankzij hun heb ik een erg leuke week gehad en mooie ervaringen opgedaan.

  • 9 23-02-20

    Henrieke

    Goed georganiseerd, prettige begeleiding, niet te straks maar ruimte voor eigen inbreng en aanpassingen.

  • 8 23-02-20

    Jeffrey

    Hele mooie reis die je zeker meegemaakt moet hebben. leuke activiteiten en een hele leuke reisleiding. Ieder heeft zijn eigen blokhut waar je lekker in terug kan trekken na een dag vol activiteiten. De maaltijden zijn goed verzorgt en heel divers. Met de verschillende dieetwensen wordt ook rekening mee gehouden. Zeker een aanrader.

  • 10 23-02-20

    Sander

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Lapland Winter - Kylmäluoma

Sneeuwsafari nabij de poolcirkel

image
8 dagen vanaf € 1.598
Naar boven