< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 192 beoordelingen
  • 8 28-09-19

    Huub

    Een mooi gebalanceerde rondreis naar dit prachtige land in de Kaukasus met een bewogen historie op het grensvlak van Europa en Azië. Zowel de vriendelijke bevolking, als de kerken, kloosters en de natuur met de sneeuwtoppen van de hoge Kaukasus als decor hebben een diepe indruk gemaakt. De herfstkleuren hoger in de bergen waren een bonus. Goede reisbegeleider met een encyclopedische kennis van zijn land en een leuke groep, gevarieerd in leeftijdsopbouw.

  • 7 28-09-19

    Jan

    Prima georganiseerde reis met een reisleider (Zurab) die een wandelende encyclopedie bleek te zijn en zeer veel tot in detail wist te vertellen over zijn land. Persoonlijk vond ik iets te veel kerken en kloosters (allemaal prachtig hoor, maar overdaad schaadt) in het programma staan. Prachtige wandelingen gemaakt in de bergen, ondanks de regen toch genieten.

  • 8 28-09-19

    Gerrie

    Mooie en indrukwekkende reis in een, toch wel, andere wereld.

  • 8 28-09-19

    Miep

    Een zeer afwisselende reis langs kerken, kloosters en landschappen waar je stil van wordt.

  • 9 28-09-19

    Wout

    Gevarieerde reis met zowel aandacht voor natuur als voor cultuur.

  • 8 28-09-19

    Janneke

    Reis prima, leuke gevarieerde groep. Zaten wel iets te veel kerken/kloosters in. Goede reisbegeleider die veel wist en over van alles kon vertellen. Goede en veilig rijdende chauffeur.

  • 8 21-09-19

    Carine

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-09-19

    Trees

    We vonden het een bijzondere reis. Elke dag weer nieuwe verrassingen. Een mooie mix van cultuur en natuur! Het was voor ons de eerste keer dat we met een groepsreis meegingen.

  • 9 21-09-19

    Gerrit

    Goed georganiseerde reis naar een mooi gevarieerd land in alle opzichten met een leuke reisbegeleider en uitstekende chauffeur.

  • 10 21-09-19

    Robin

    Interessante reis,vele aspecten van Georgie leren kennen.

  • 7 21-09-19

    Marianne

    Georgië is een prachtig land. Het was een reis in twee verschillende delen, de eerste week (te veel) kloosters en kerken bezoeken en de tweede week vooral genieten van de prachtige natuur in de Svaneti.

  • 8 21-09-19

    Menno

    Georgië is een mooi land dat de gevolgen van de Sovjet overheersing nog voelt. Prachtige berggebieden met unieke bebouwing, de wachttorens van Svaneti. Overal zijn kerken en kloosters en deze reis bezoekt er veel die toch elke keer wel weer de moeite waard zijn. Hou je van wijn zit je goed, hou je van lekker bier is er één craft-beer café in Batumi. (Sami Ludi) Het eten is eenvoudig, lekker en overdadig.

  • 8 21-09-19

    Marjon

    Mooie gevarieerde reis met veel afwisseling

  • 8 21-09-19

    Dorien

    Mooie reis en heel veel gezien. Het verblijf in Tbilisi was te kort. Dat moet minimaal 2 dagen zijn waarvan een vrije dag.

  • 9 07-09-19

    Divera

    Ik heb genoten van de prachtige , afwisselende natuur. De reistijden prima en een fantastische chauffeur. Leuke locaties en lekker vers eten.

  • 8 07-09-19

    Lia

    Goed georganiseerde reis, leuk dat we in zoveel verschillende delen van het land kwamen.

  • 8 07-09-19

    Tonneke

    De reis voldeed aan wat Sawadee te bieden heeft ! Cultuur en natuur !!

  • 7 07-09-19

    Eline

    Deze reis was een kennismaking met een bijzonder land. Een land van tegenstellingen. De organisatie van de reis was prima. De accommodaties waren over het algemeen ruim voldoende.

  • 8 07-09-19

    Marie-José

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 07-09-19

    Trix

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Georgië

Land van wijn en honing

image
16 dagen vanaf € 1.548
Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen