< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 58 beoordelingen
  • 9 04-09-19

    Arie

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-09-19

    Anneke

    Mooie reis met fantastische landschappen, prachtige kastelen en schitterende wandelingen!

  • 9 04-09-19

    Wendy

    Wat een leuke reis! Leuke groep, goede afwisseling tussen steden en natuur. En een hele fijne reisleider (Evelien). Onze groep had ontzettend veel geluk met het mooie weer. Wij hadden nagenoeg geen regen!

  • 8 04-09-19

    Kees

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 04-09-19

    Jasper

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-06-19

    Annemiek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 12-06-19

    Willeke

    Prachtige wandelingen. Geweldige reisleidster (Maaike!).

  • 9 12-06-19

    Fred

    Prima mix van betoverend schone natuur en boeiende steden. Over het algemeen goede hotels. De verplaatsingen kenmerkten zich door interessante stops onderweg en waren nooit vervelend.

  • 9 12-06-19

    Bernadette

    De Schotland reis was een fantastische en zeer gevarieerde reis aan bezoeken, cultuur en natuur. Voor ieder wat wils. Er werd zeker rekening gehouden met ieders wensen zodat iedereen iets kon doen tijdens activiteiten die voor hen moeilijk haalbaar waren. De reisleidster gaf iedere dag de planning door voor de volgende dag via een app die ze in het begin van de reis aanmaakte zodat iedereen op de hoogte was.

  • 10 12-06-19

    Lia

    Reis verlopen overeenkomstig de beschrijving.Mooie mix van cultuur, natuur en excursies. Een reis in prettig, klein gezelschap en prima begeleiding.

  • 8 12-06-19

    Rob

    Fijne reis met zeer gemotiveerde en deskundige reisleider.

  • 8 12-06-19

    Liesbeth

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-06-19

    Jose

    Het was een mooie afwisselende reis tussen natuur en cultuur. Perfecte reisleider. 15 Dagen was precies genoeg.

  • 8 14-05-19

    Anja

    Schotland heeft een prachtig bergachtig landschap met mooie meren. Echt een land om wandelend te ontdekken, de reisleidster zocht langere en kortere wandelingen uit voor ieder wat wils. Het wandelen werd afgewisseld met leuke steden en kastelen en bij paleis Balmoral liepen we zelfs de Queen tegen het lijf 😊.

  • 8 14-05-19

    Femmy

    Deze reis is mooie combinatie van wandelen en kastelen/steden/cultuur zien in Schotland. Onze reisleidster Claudine heeft goed haar best gedaan om wandelingen te vinden voor iedereen in de groep, en om het programma aan te passen naar onze wensen. Wij hadden ook meest prima weersomstandigheden. Ik heb een heel goede vakantie gehad.

  • 8 14-05-19

    Gabrielle

    Zeer afwisselende reis door prachtig Schotland, uitstekende reisbegeleiding en chauffeur. Mooi begin en einde van de reis met de steden Glasgow en Edinburgh

  • 8 14-05-19

    Joke

    Een prachtige rondreis door een ruig landschap. In het programma zit veel afwisseling. Het is een actief programma. Houd je niet van prachtige wolkenluchten en veel buiten zijn, dan kan je deze reis beter niet maken. Met een enthousiaste en creatieve reisleidster kwam iedereen aan zijn trekken.

  • 8 14-05-19

    Jacques

    mooie reis , met veel wandelen , 2 mooie steden , voor ieder wat wils

  • 8 14-05-19

    Wouterus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-05-19

    Tanja

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Schotland

Lochs, Hooglanden en een goed glas Whisky

image
15 dagen vanaf € 2.149
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.