< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Blokhut - Bräcke

  In Bräcke slaap je in een typisch Zweedse blokhut aan het Revsundmeer. De blokhut ligt in een prachtige natuur van glooiende heuvels en uitgestrekte bossen, waar je heerlijk kunt wandelen en tot rust kunt komen. Het kan zijn dat je kamers deelt. Sanitair is gezamenlijk. In de bossen rond de lodge komen het hele jaar elanden, lynxen en nertsen voor en in de lentemaanden vind je hier een aantal bijzondere vogelsoorten, die alleen in het oosten van Europa voorkomen. Je kunt een bezoek brengen aan de sauna, een prima manier om de dag op een relaxte manier af te sluiten.
 •  

  Laplandtent - Midden in de natuur

  • image image
   Puur Sawadee

  Puur Sawadee - overnachting in een Laplandtent

  Je maakt een prachtige kanotocht over het Revsundmeer naar het eiland Ammerön. Op deze bijzondere plek, ver van de bewoonde wereld en omgeven door bossen en glooiende heuvels, wordt het kamp opgeslagen. In de middag leer je over de traditionele manieren om met simpele middelen te overleven en eten te vinden. Het geleerde wordt in de praktijk gebracht met een heerlijke barbecue. Je brengt de nacht door in een traditionele laplandtent, waarbij je slaapt op rendierhuiden.


  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

Accommodatie algemeen

In Bräcke slapen we in een typisch Zweedse blokhut aan het Revsundmeer en afhankelijk van de groepsgrootte maken we gebruik van één of twee blokhutten. Hier is een beperkt aantal kamers beschikbaar waarbij het kan voorkomen dat je je kamer deelt met iemand anders uit de groep, dit is altijd iemand van hetzelfde geslacht. Het sanitair deel je met de andere gasten op de reis. Verder slapen we één nacht in een traditionele Zweedse tent.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Het is voor deze bestemming niet mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de reis hebben we volgens programma de beschikking over vervoer.

Groepsrondreis Zweden

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

 • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
 • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
 • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen