< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 54 beoordelingen
  • 8 11-01-17

    Patrick

    Een reis vol hoogtepunten qua landschappen, natuur en mooie steden. De nachtbussen vielen reuze mee. Heerlijke wandelingen gemaakt. Het weer zat tijdens onze reis erg mee dus schitterend voor mooie uitzichten. De gezellige groep en reisbegeleiding maakte deze reis er weer een vol indrukken!

  • 9 11-01-17

    Krijn

    Mooie reis, leuke groep, voortreffelijk verlopen.

  • 9 11-01-17

    Sita

    Ik heb al heel wat natuur gezien en andere landen, maar hoe ik het in Patagonië heb gezien en beleefd, heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Fabuleus!

  • 8 11-01-17

    Aad

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 11-01-17

    Sylvia

    Een zwaar programma maar zeker de moeite waard! Een mix van (vooral) natuur en cultuur volgen elkaar in hoog tempo op. Het 'wow-gevoel' blijft maar komen..........

  • 9 26-10-16

    Esmee

    Een hele mooie reis en heel veel gezien, mede dankzij de gezellige reisbegeleidster (Rachel) en de gezellige groep. Een reis met veel hoogtepunten de hele reis door. Er zijn veel (lange) reisdagen, maar ik vind dit geen probleem je ziet dan ook veel. Ik zou zo nog een keer terug gaan.

  • 9 26-10-16

    Mark

    Ondanks het vermoeiende reisschema genoten van deze mooie reis!!

  • 9 26-10-16

    Ines

    Dit was mijn eerste groepsreis, dus ik was zeer benieuwd naar de structuur, organisatie, invulling en sfeer van zo'n groep. Op Schiphol was ik best een beetje zenuwachtig, want wat stond me te wachten? Al bij de overstap van onze reis naar Patagonië ontmoette ik de eerste groepsleden en dat beloofde veel goeds. Direct had ik een klik met een leuk echtpaar en een jonge meid van 23. Dit is de geheel vakantie alleen maar sterker geworden; we hebben veel met elkaar gelachen en veel met elkaar gedeeld. De reis zelf was overweldigend; prachtige natuur, oneindige vergezichten, meer nog dan ik verwacht had. De sfeer in de groep was goed, we hoefden nooit op elkaar te wachten en alle regelzaken er omheen waren prima geregeld. Altijd stond vervoer klaar om ons op te halen/ weg te brengen en werden we goed geïnformeerd over de planning , etc. Kortom, een dikke pluim voor deze reis en de reisbegeleidster die we hadden!

  • 10 26-10-16

    Els

    Goed georganiseerd, goede reisleister. Prachtige intensive reis!

  • 10 26-10-16

    Eva

    Van dag 1 tot dag 26 was alles tot in de puntjes geregeld voor ons: meteen één van de grootste troeven van de reis. Voorts was deze reis een opeenvolging van hoogtepunten die in woorden, noch in mooie foto's te vatten zijn.

  • 7 26-10-16

    Ankie

    Patagonië is een prachtig natuurgebied. Het was een mooie reis maar vroeg wel veel inspanning.

  • 10 10-02-16

    Greta

    De rondreis naar Patagonië stak heel goed in elkaar: de hoogtepunten in Chili en Argentinië kwamen er in voor. Ook de binnenlandse busreizen en vluchten verliepen prima. Het reisgezelschap (slechts 9 personen) was fantastisch. De gids, Tim Pierik, is professioneel fantastisch en ook een heel lieve, geduldige man!!!!

  • 9 10-02-16

    Ben

    De reis door Patagonia was een groot avontuur vol afwisseling. De belangrijkste bezienswaardigheden van Argentinië en Chili zijn ruim aan bod gekomen. De reis was intensief vanwege de af te leggen afstanden en vanwege het goed gevulde programma, maar dit alles was zeer de moeite waard. De reisleiding (Tim Pierik) was uitmuntend! Jammer was het dat er van tevoren onduidelijkheid was over het al dan niet doorgaan van de reis.

  • 10 10-02-16

    Jan

    Fantastisch mooie rondreis. Slim opgebouwd. Begint fraai - eindigt magnifiek, telkens weer een nieuw hoogtepunt. Verder was onze reisleider Tim Pierik echt keigoed. Geduldig, aardig, zeer goed geïnformeerd en met een zeer goede talenkennis. En alles liep op rolletjes.

  • 9 10-02-16

    Ester

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-01-16

    Henny

    De reis door Patagonie heb ik als heel prachtig ervaren. De excursie naar Peninsula Valdes kon jammergenoeg niet doorgaan door het noodweer de dag ervoor. Hierdoor hebben we veel prachtige beesten gemist deze reis. Overmacht, maar wel jammer! Deze reis had voor comfort een 3, wat misschien naar 2 veranderd moet worden. Twee keer slapen in een nachtbus, 3 nachten op een kamer voor 6 personen zonder plaats voor bagage en zeker het laatste hotel was niet zo byzonder. De wandelingen en uitzichten waren super en ik heb heel wat foto's uit te zoeken.

  • Sawadee

    Bedankt voor je feedback. We begrijpen je teleurstelling over het niet doorgaan van de excursie naar Peninsula Valdez. Omdat de veiligheid van onze klanten altijd prioriteit heeft, hebben we deze beslissing gebaseerd op de informatie van lokale mensen, die de situatie ter plekke goed kunnen inschatten.

  • 8 13-01-16

    Piet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-01-16

    Victorien

    Het was een prachtige reis, en ondanks dat er een aantal excursies door omstandigheden niet door kon gaan hebben we ruimschoots kunnen genieten van ons verblijf in Patagonië.

  • 7 13-01-16

    Hans

    Een lange rondreis, waarbij de hoogtepunten lang op zich lieten wachten, maar zeer fraai waren.

  • 7 13-01-16

    Joline

    Het was een avontuurlijke rondreis met veel prachtige wandeltochten. Gelukkig zat het weer mee, dat maakt het altijd extra mooi. Omdat de verwachting hoog was, viel de eerste week wel erg tegen. Temeer daar het bezoek aan de vulkaan in Pucon en daarna aan het schiereiland Valdes niet door kon gaan.

Groepsrondreis Patagonië

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen