< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 220 beoordelingen
  • 8 02-11-18

    René

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 02-11-18

    Piet

    Het reisprogramma bevat te veel 'vrije dagen', met andere worden te weinig geplande activiteiten. Waarom de kosten voor de toegang tot de watervallen niet in de reissom zitten, is mij een raadsel. De reisleider was super, we hadden een leuke groep en daarom hebben we veel gedaan en gezien.

  • 7 02-11-18

    Joke

    mooie reis, maar te veel lange reisdagen, waarin ook onderweg niets te doen is.

  • 8 12-10-18

    Gesina

    Een gevarieerde en actieve reis met dank daarvoor aan de reisbegeleider Tim.

  • 8 12-10-18

    Albrecht

    Enthousiaste reisleider. Mooie afwisselende reis.

  • 8 12-10-18

    Germien

    Zeer afwisselende reis, natuur en cultuur (en gezelligheid). Opbouw was niet helemaal in balans, in begin erg intensief, later meer rust.

  • 8 12-10-18

    Jan

    Het was een hele mooie afwisselende reis door mooie gebieden in 2 landen.

  • 8 12-10-18

    Peter

    Mooie reis, goed geïnformeerde reisleider.

  • 8 12-10-18

    Peter

    Een boeide reis met veel afwisseling tussen stad, natuur en strand met een geweldige reisbegeleider

  • 8 12-10-18

    Thea

    Er is geen omschrijving ingevuld.

  • 8 12-10-18

    Anoniem

    Hele mooie reis waarin natuur en stadsleven perfect gecombineerd worden.

  • 7 28-09-18

    Afke

    De landen zijn prachtig, reisbegeleiding super, afwisseling in stad-natuur / cultuur - recreatie top. De hotels zijn wel heel erg luxe en dat trok in dit geval een ander soort reizigers aan. De groep viel daarom qua mentaliteit, reislust en flexibiliteit heel erg tegen. Als dit het publiek is dat sawadee wil trekken naar zijn reizen, stop ik helaas met reizen via sawadee...

  • 8 28-09-18

    Alieke

    De reis naar Argentinie en Brazilie was mijn eerste groepsreis en ik heb deze als zeer positief ervaren. De hotels waren zeer goed en ook het lokale vervoer was goed geregeld. Nergens hebben we lang hoeven te wachten of oponthoud gehad.

  • 8 28-09-18

    Peter

    Alles was goed geregeld, prima accommodaties, vervoer goed, reisbegeleiding super.

  • 9 28-09-18

    Anita

    Mooie rondreis door twee prachtige landen. Veel gezien, goede hotels, vriendelijke mensen en genoeg aanbod in excursies. Naast het reizen ook regelmatig zelfs een vakantie gevoel. Echt een aanrader!

  • 8 14-09-18

    Betty

    Fantastische reis goede reisbegeleidster, veel gezien en gedaan.

  • 10 14-09-18

    Vincent

    Geweldig mooie reis met veel afwisseling van cultuur en natuur. En met veel vrijheid om zelf dingen te ondernemen. Dit alles onder het toeziend oog van een Top reisleidster Ilse. Geweldig mooie ervaring!!

  • 9 14-09-18

    Marleen

    Leuke afwisselende reis. Combinatie van natuur en stad vond ik erg leuk. Reis was goed in elkaar gezet, veel gezien en gedaan maar ook ruimte om je eigen plan te trekken.

  • 8 14-09-18

    Erwin

    Ik vond het een mooie reis en leuke reis. Genoeg afwisseling en niet teveel lange reisdagen. Er was wel 1 medereiziger die zich de hele reis veel buiten het groepsgebeuren hield. Dat is natuurlijk z'n eigen keuze maar in Rio heeft hij zich wel ernstig misdragen. Hij werd zo dronken en vervelend dat de hele groep er last van had. Volgens de reisbegeleidster zou hij mogelijk ook naar huis zijn gestuurd als dit zich in een eerder stadium van de reis had voorgedaan. Deze persoon hoop ik niet meer tegen te komen.

  • 8 14-09-18

    Hans

    De reis was een mooie combinatie van steden en natuur. De vluchttijden waren gunstig waardoor de reis efficiënt is verlopen, dus nauwelijks lange reiswagen.

Groepsrondreis Argentinië en Brazilië

Niet boekbaar

Naar boven