Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 377 beoordelingen
 • 8 07-02-20

  Patricia

  Mooie reis door prachtige natuur van costa rica.

 • 9 07-02-20

  Marika

  Uitstekende route met afwisselende klimaten en gevarieerde landschappen. Ruime keuze extra activiteiten (wel tegen fikse betaling). Het land met zijn flora en fauna, de begeleiding en de groep, deden de rest.

 • 9 07-02-20

  Henri

  Prima voorbereid en georganiseerd met een zeer handige reisbegeleider (Floris)

 • 9 07-02-20

  Marijke

  Geweldige reis, prima hotels, zeer kundige en goedgehumeurde reisbegeleider en dito chauffeur die de comfortabele bus over de Costa Ricaanse wegen manoeuvreerde.

 • 8 07-02-20

  Gretha

  prachtig land. fijne reisbegeleider , die altijd klaar voor je stond. goede dosering tussen reisdagen, excursies en vrije tijd. de excursies die inclusief waren, waren leuk. Daarbij was er genoeg keuze in facultatieve activiteiten

 • 8 07-02-20

  Charlotte

  Letterlijk: de hoogtepunten van Costa Rica in 14 dagen. Het gaat snel maar dat weet je op voorhand, op de laatste 3 dagen na aan de kust. We verblijven in lodges die in orde zijn, doch, verwacht geen luxe. Het eten is overal vers en lokaal maar niet inbegrepen. De kosten lopen zo - inderdaad - op tot 350 euro extra pp per week. Het bezoek aan Sarapiqui vond iedereen overbodig vermits je vastzit op een Amerikaans geïnspireerde ranch. Verder was deze reis een waardevolle mix tussen het spotten van fauna en flora en actievere wandelingen door de plaatselijke wouden en dorpjes. We hadden veel geluk met onze geweldige begeleider die de reis zeer aangenaam en zorgeloos heeft gemaakt. Pura Vida!

 • 7 07-02-20

  Richard

  de rond reis was goed wel heb ik een paar punten welke misschien mee gekomen kunnen worden voor een volgende groep.

 • 9 07-02-20

  Gerardus

  Fijne reis, zit goed in elkaar.

 • 9 10-01-20

  Aart

  Schitterende natuurreis, vooral ook door deskundige begeleiding van locale gids Rafael Ocampa. Goede accomodaties. Weinig gelegenheid om het echte Costa Rica te ontdekken door verblijf/excursies intoeristen bubble.

 • 9 10-01-20

  Arnoud

  Ik vond het geweldig. het land is prachtig en er wonen heel vriendelijke mensen. Het was een mooie route en niet zo lang rijden per dag was fijn. De hotels waren prima, de reisleider uitstekend. Al met al een topreis.

 • 9 10-01-20

  Lieke

  Fantastische reis met hoog natuur-gehalte. De flora en fauna zijn schitterend. Een aanrader! De gids (Rafael Ocampo) maakte de reis compleet door zijn uitgebreide kennis en vriendelijke karakter.

 • 9 10-01-20

  Gilbert

  Prachtige natuurreis, goed georganiseerd door Sawadee en prima begeleid door onze erg deskundige reisbegeleider Rafael en chauffeur Oswaldo. Wij hebben genoten van de rijke flora en fauna van Costa Rica! Verder waren de overnachtingsadressen van prima kwaliteit!

 • 8 10-01-20

  Marlies

  Het was een hele mooie reis door de weelderige natuur van Costa Rica. Door de keuze van de accommodatie prima in de gelegenheid exotische vogels van dichtbij te spotten.

 • 9 10-01-20

  Bert

  Prachtige reis . Alles klopte! Natuur overweldigend! Vogels, apen, luiaards, kaaimannen en zelfs een tapir kwamen we tegen. Onze reisleider Rafael Ocampo was een geweldige deskundige gids en ook onze chauffeur Osvaldo bracht ons gezelschap op een veilige manier op de afgesproken plaatsen.

 • 8 10-01-20

  Cornelia

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 10-01-20

  Rob

  Na vele reizen was dit de mooiste tot nu toe!

 • 8 10-01-20

  Hans

  Goede en enthousiaste reisleider. Prima verblijven

 • 9 10-01-20

  Lydia

  Fantastische reis in een heel erg mooi land, ook hebben wij geboft met een gids als Rafael Ocampo, de groep was een eenheid waar een ieder zichzelf kon zijn en in zijn/haar waarde werd gelaten. Zo was er geen gezamenlijke pot zodat iedereen vrij was om te geven wat hij/zij wilde. Nooit eerder zo’n mooie reis gehad. Chauffeur reed ook erg veilig en vormde samen met Rafael een goed team waarbij er persoonlijke aandacht was voor een ieder, onze hartelijke dank!

 • 9 10-01-20

  Harm

  De reis heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. De diversietijd van het klimaat, de natuur en de vele prachtige gekleurde dieren. Van het regenwoud via de nevelwouden en droge jungle naar het palmenstrand; veel verschillende indrukken in korte tijd. Daarbij hadden we het met onze gids Rafael Ocampo niet beter kunnen treffen. Deskundig, altijd opgewekt en bereid iets extra voor de groep te regelen. Een ware ambassadeur voor zijn land en Sawadee.

 • 7 20-12-19

  Anonieme Reiziger

Groepsrondreis Costa Rica Hoogtepunten

Zeg hola tegen Costa Rica

image
16 dagen vanaf € 1.799
Naar boven