< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Eén week voor vertrek ontvang je de adresgegevens van de eerste accommodatie waar je overnacht. Maak je geen gebruik van de groepstransfer dan kun je het beste vanaf de luchthaven in Havana een taxi nemen, die je in ongeveer 20 minuten naar het hotel brengt.
Tijdens de reis overnachten we in goede toeristenhotels variërend van zeer comfortabel tot middenklasse hotels, vaak centraal gelegen. Tien hotels zijn voorzien van zwembad. In alle hotels worden in principe tweepersoonskamers gereserveerd die zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. Electriciteitsstoringen komen regelmatig voor en watertoevoer is niet altijd gegarandeerd.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We beschikken gedurende de hele reis over ondersteunend vervoer. Deze zorgt voor het vervoer van alle bagage en is tijdens alle fietstrajecten aanwezig. Voor de transfers maken we gebruik van een bus. De transfer van en naar de luchthaven dien je zelf te regelen, tenzij jouw vluchttijden overeen komen met die van de internationale groep. In dat geval kun je gebruik maken van de groepstransfer. Op de deelnemerslijst die je uiterlijk 1 week voor vertrek thuisgestuurd krijgt staan de adres gegevens van het eerste hotel waar je overnacht.

Groepsrondreis Cuba Fietsreis

Niet boekbaar

image
Deze reis is nog niet boekbaar.
Laat een reisexpert je adviseren over de mogelijkheden.
Naar boven