< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis overnachten we in goede toeristenhotels die variëren van comfortabel tot eenvoudig. De meeste hotels hebben een zwembad. In alle hotels worden in principe tweepersoonskamers gereserveerd met airconditioning en een eigen badkamer. We overnachten in Los Botados twee nachten in een bijzonder leuke groepsaccommodatie waarbij je je kamer en sanitaire voorzieningen met een aantal mensen deelt. In Las Terranas slapen we in een hotel op basis van all inclusive. Op de Dominicaanse Republiek komen electriciteitsstoringen regelmatig voor en watertoevoer is niet altijd gegarandeerd.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Tijdens de 2 nachten in Los Botados is het niet mogelijk om een 1 persoonskamer te boeken.

 Vervoer ter plaatse

Vrijwel de gehele reis hebben we een eigen bus tot onze beschikking.

Groepsrondreis Dominicaanse Republiek

Niet boekbaar

Naar boven