< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Een Caribische verrassing

Voordat ik voor de eerste keer afreisde naar de Dominicaanse Republiek, was de enige associatie die ik met het land had, die van witte palmenstranden met kristalhelder water en grote all inclusive resorts. Ik zou twee weken op het platteland bij de cacaoboeren verblijven, waar me een heel andere wereld te wachten stond: de échte Dominicaanse Republiek. Al na één dag was ik verkocht: wat een geweldig land en vooral wat een geweldige mensen! Dominicanen hebben als levensdoel om zoveel mogelijk lol te maken; ze zien echt overal de humor van in en er wordt de hele dag gelachen. Voor de felgekleurde houten huizen hebben de mannen een hoop lol terwijl er domino gespeeld wordt en de dames, die de hele dag met de krulspelden in het haar blijven lopen, zingen luidkeelds mee met de muziek. Iedereen die langs komt wordt uitgelaten begroet. Ik heb me nog in geen ander land zo welkom gevoeld als in de Dominicaanse Republiek. De witte stranden met turquoize water uit de reisbrochures zijn inderdaad prachtig. Het Dominicaanse achterland met groene heuvels, reuzachtige palmen en knalroze houten huisjes en de typische Dominicaanse sfeer die er hangt, is echter onvergetelijk! Het idee was geboren om een avontuurlijke reis uit te zetten door de échte Dominicaanse Republiek vol met activiteiten, zoals paardrijden, mountainbiketochten en wandelingen en bijzondere overnachtingen in kleinschalige hotels en bij de Dominicanen thuis. Een onvergetelijke rondreis, waarin je in contact komt de gastvrije en uitgelaten Dominicanen en de overweldigende groene natuur. Ga je met me mee?

Groepsrondreis Dominicaanse Republiek

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.