< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Je hebt de keuze uit een Tourist class (Darwin) of First Class (San Jose) boot. Het is aan boord niet mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken. Je deelt een kamer met een reisgenoot. Dit kan ook een reisgenoot zijn van het andere geslacht.
Voor de overnachtingen in Quito kun je wel een eenpersoonskamer boeken tegen meerkosten. De ervaring leert dat alleenreizigers het prettig vinden om in Quito een eenpersoonskamer te hebben, dus raden we je daarom ook aan om een eenpersoonskamer te boeken indien je alleen boekt. Indien je géén eenpersoonskamer boekt, ga er dan wel van uit dat je een kamer deelt met een reisgenoot van hetzelfde geslacht en meestal een andere nationaliteit.

Indien je kiest voor de Tourist class boot verblijf je in Quito in een eenvoudig hotel (eenpersoonskamertoeslag €65,-), kies je voor de First Class boot dan verblijf je in Quito in een zeer comfortable hotel (eenpersoonskamertoeslag €125,-).

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

De vluchten naar de Galápagoseilanden maken we met Tame of Aerogol Airlines.

Groepsrondreis Galápagoseilanden

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven