< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Galapagoseilanden

Met verblijf op de luxe catamaran 'Queen Beatriz'

Waarom deze reis?

 • Zeer complete 8-daagse Galapagos tour op de luxe catamaran 'Queen Beatriz'
 • Tweepersoonshutten met eigen badkamer, maximaal 16 personen aan boord
 • Alle maaltijden aan boord inclusief in de reissom
 • Verblijf op een comfortabele luxe boot met een professionele Engelstalige natuurgids
 • Het reisgezelschap is internationaal en de voertaal is Engels

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Ecuador

Route 12 daagse groepsrondreis Galapagoseilanden

Tijdens deze avontuurlijke rondreis over de Galapagos eilanden voer je langs de ultieme natuurlijke dierentuin, waar zonder angst voor de mens allerlei bijzondere dieren en vogelsoorten leven. Reuzenschildpadden, blauwvoet Jan-van-genten en Galapagos pinguïns gaan er hun eigen gang, zonder zich ook maar iets aan te trekken van de mensen die vlakbij naar hen staan te kijken. Jonge zeeleeuwen spelen in het water met zwemmers en de tientallen zeeleguanen die op de zwarte rotsen liggen te zonnen, doen niets anders dan terug staren.

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Quito
 2. Dag 2 - vrij verblijf Quito
 3. Dag 3 - vlucht Quito – Galápagos – bezoek hooglanden Santa Cruz
 4. Dag 4 - North Seymour and Mosquera
 5. Dag 5 - Black Turtle Cove en Cerro Dragón
 6. Dag 6 - Sombrero Chino en Rabida Island
 7. Dag 7 - Las Bachas en Punta Carrion
 8. Dag 8 - Isabela en Las Tintoreras
 9. Dag 9 - Floreana en Post Office Bay
 10. Dag 10 - bezoek Charles Darwin Station en vlucht naar Quito
 11. Dag 11 - Quito - Amsterdam
 12. Dag 12 - Aankomst Amsterdam
Bekijk reisroute

Darwin's Dierentuin

Dit is een zeer bijzondere vakantie naar de Galapagos eilanden voor natuurliefhebbers! Je maakt korte wandelingen over de eilanden, er zijn mogelijkheden om te snorkelen en je kunt heerlijk ontspannen op het dek van het schip. Op de Galapagos eilanden zijn de gidsen zeer professioneel. Ze hebben een speciale opleiding gevolgd en beschikken over zeer veel kennis over de aanwezige flora en fauna. Je reist in een internationale groep en de voertaal is Engels.

Het bezoek aan de eilanden is altijd op aanvraag. Sinds 2013 bieden we de reis aan op de luxe catamaran Queen Beatriz. De catamaran heeft ruime twee-persoonshutten met eigen sanitaire voorzieningen en airconditioning. Het interieur is luxe. Er zijn 3 standaardhutten, 4 deluxe hutten en 1 suite.

Wij proberen de standaard hut te reserveren. Indien dit niet mogelijk is, nemen we contact met je op. De deluxe hutten hebben een privé balkon en de suites hebben een zitje in de hut. Er zijn veel open ruimtes aanwezig, waaronder een zonnedek met comfortabele zonnestoelen en een jacuzzi.

Je vliegt van Quito naar de Galapagos eilanden en vaart van eiland naar eiland. Omdat er voornamelijk ’s nachts gevaren wordt, heb je veel tijd om de verschillende eilanden te bezoeken.

Unieke natuur van de Galapagos eilanden

De Galapagos eilanden zijn de toppen van reusachtige hoge vulkanen die van de oceaanbodem oprijzen. Dit vulkaanlandschap heeft zich door zijn geïsoleerde ligging volledig endemisch kunnen ontwikkelen. Je treft er planten- en diersoorten aan die nergens anders ter wereld voorkomen. De archipel dankt zijn bekendheid aan de Engelse natuuronderzoeker Charles Darwin, die de unieke flora en fauna tot de hoeksteen van zijn evolutietheorie door natuurlijke selectie maakte.

Galapagos reis: Vogels en reptielen

Tot de opvallendste vogels op de Galapagos behoren de Jan-van-gent met zijn felblauwe poten en de grote indrukwekkende fregatvogel, maar de Galapagos eilanden zijn ook een paradijs voor reptielen. Er liggen enorme aantallen zeeleguanen op de rotsen en kliffen te zonnen. Het beroemdste reptiel is de reuzenschildpad, die zeer zeldzaam is en wel 250 kg zwaar en 150 jaar oud kan worden. Bescherming van deze prachtige dieren is één van de taken van het Charles Darwin Research Station, waar je ook een bezoek aan brengt. Zij hebben een succesvol fokprogramma opgezet, inclusief het terugplaatsen van schildpadden.

Zeeleeuwen en vissen op de Galapagos eilanden

Zeeleeuwen zijn altijd zeer populair bij bezoekers van de Galapagos eilanden. Ze zwemmen mee met snorkellaars en je moet er niet van opkijken als een jonge zeeleeuw je uitdaagt door van heel dichtbij in je duikbril te staren en dan opeens wegschiet. Dolfijnen zou je in de boeggolf van de boot kunnen zien zwemmen. Snorkellaars zwemmen te midden van scholen kleurrijke tropische vissen, een sprookjesachtige ervaring tijdens deze reis naar de Galapagos eilanden!

Groepsrondreis Galapagoseilanden

Niet boekbaar

Naar boven