< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Luxe Catamaran Queen Beatriz - Galapagos eilanden

  • image image
   eigen badkamer
  De Queen Beatriz is een luxe catamaran van ongeveer 30 meter lang. De catamaran heeft ruime hutten met eigen sanitaire voorzieningen en airconditioning. Het interieur is luxe. Er zijn 3 standaardhutten, 4 deluxe hutten en 1 suite. Wij proberen de standaard hut te reserveren. Indien dit niet mogelijk is, nemen we contact met u op. De deluxe hutten hebben een privé balkon en de suites hebben een zitje in de hut. Er zijn veel open ruimtes aanwezig, waaronder een zonnedek met comfortabele zonnestoelen en een jacuzzi.
 •  

  Le Parc Boutique hotel - Quito

  • image image
   5-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Dit luxe 5-sterrenhotel is gelegen in Quito. De kamers zijn ruim en modern ingericht door de ontwerper Philippe Stark. Iedere kamer beschikt over een flats reen tv, airconditioning, een zithoek en een elegante, marmeren badkamer. Verder beschikt het hotel over gratis wifi, een fitnessruimte en een spa waar heerlijke massages worden gegeven. In het restaurant worden internationale gerechten en geserveerd. Daarnaast is er een skybar, met een geweldig uitzicht over de stad!

Accommodatie algemeen

Je overnacht op een luxe catamaran met twee-persoonshutten en eigen badkamer. Indien je alleen boekt, deel je een kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht.

De catamaran heeft ruime hutten met eigen sanitaire voorzieningen en airconditioning. Het interieur is luxe. Er zijn 3 standaardhutten, 4 deluxe hutten en 1 suite. Wij proberen de standaard hut te reserveren. Indien dit niet mogelijk is, nemen we contact met je op. De deluxe hutten hebben een privé balkon en de suites hebben een zitje in de hut.

In Quito verblijf je drie nachten in een comfortabel hotel. Indien je alleen boekt, reserveren we hier wel een single kamer voor je.

 Vervoer ter plaatse

De internationale vluchten worden gevlogen met LAN of KLM. De vluchten van Quito naar de Galapagos eilanden maken we met Tame of Aerogal Airlines.

Groepsrondreis Galapagoseilanden

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.